«Ευχαριστώ Ελλάδα»: Η ανάρτηση της Ρίτα Γουίλσον στο Instagram μετά την πολιτογράφηση του Τομ Χανκς

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η ηθοποιός από τις διακοπές του ζευγαριού στα ελληνικά νησιά.
|
Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον στην πρεμιέρα της ταινίας «A Beautiful Day in the Neighborhood».
Dominik Bindl via Getty Images
Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον στην πρεμιέρα της ταινίας «A Beautiful Day in the Neighborhood».

Λίγες ώρες μετά την πρώτη ανάρτηση του Τομ Χανκς ως Ελληνας πολίτη, η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουΐλσον ευχαρίστησε την Ελλάδα για την τιμητική πολιτογράφηση του Χανκς, μέσα από μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

«Ευχαριστώ Ελλάδα, για την τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς. Πράγματι, είναι μεγάλη τιμή για εμάς. Η φωτογραφία τραβήχτηκε στο όμορφο Αιγαίο Πέλαγος», έγραψε η Γουΐλσον στη λεζάντα της εικόνας από τις καλοκαιρινές διακοπές του ζευγαριού στην Ελλάδα, την οποία δημοσίευσε την Παρασκευή.

Ο Χανκς ανήρτησε την Παρασκευή το πρωί και λίγες ημέρες μετά την πολιτογράφησή του, μια φωτογραφία, στην οποία εύχεται στους ακόλουθους και θαυμαστές του για τη νέα χρονιά, στα ελληνικά. «Το 2020 αρχίζει ως επίτιμος πολίτης όλης της Ελλάδας! Χρόνια πολλά», έγραψε ο ηθοποιός στο Τουίτερ και το Instagram.

Ο Χανκς παντρεύτηκε την Γουΐλσον το 1988 και χάρη σε αυτή γνώρισε την ορθόδοξη χριστιανική πίστη, την οποία ασπάστηκε. Οι δυο τους επισκέπτονται πολύ συχνά την Ελλάδα, καθώς διαθέτουν ακίνηση περιουσία στην Αντίπαρο. Ο Χανκς είναι γνωστός και για το φιλανθρωπικό του έργο, ενώ παρείχε βοήθεια και στους πυρόπληκτους στο Μάτι.

Την τιμητική πολιτογράφηση του Χανκς υπέγραψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο τέλος του Δεκεμβρίου 2019. Η τιμητική πολιτογράφηση του Τομ Χανκς και της οικογένειάς του αποτελεί πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Υπενθυμίζεται πως πολλοί χρήστες σχολίασαν χιουμοριστικά τη φωτογραφία του Χανκς, στην οποία φαίνεται σαν να δίνει ελληνικότατο... «φάσκελο» στους ακόλουθούς του- πάντως, επί της προκειμένης, στη φωτογραφία της Γουΐλσον δεν υπήρχαν τέτοια...ευτράπελα.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα
Προτείνετε μια διόρθωση