Εφετείο: Τέσσερις συλλήψεις για την αιματηρή συμπλοκή

Το 24χρονο θύμα της επίθεσης έπινε καφέ με τον πατέρα περιμένοντας να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, οι δράστες που ήταν εκεί για δική τους υπόθεση τον αναγνώρισαν και του επιτέθηκαν.
Eurokinissi

Τέσσερις άνδρες, ηλικίας 19 έως 36 ετών, συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς και κατηγορούνται ότι συμμετείχαν στην ομάδα, που επιτέθηκε σε δύο οπαδούς το πρωί της Τετάρτης έξω από το Εφετείο της Αθήνας και τραυμάτισε έναν 24χρονο με μαχαίρι στο μηρό.

Το περιστατικό έγινε στις 11:00 το πρωί και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της HuffPost ο 24χρονος με τον πατέρα του έπιναν καφέ σε κατάστημα κοντά στο Εφετείο, καθώς ο γιος είχε να παραβρεθεί σε δικαστήριο. Τον αναγνώρισαν, όμως, οπαδοί αντίπαλης ομάδας, που ήταν στην περιοχή για μία δίκη συμπλοκής με οπαδικά κίνητρα, που είχε γίνει το 2019 στο Ίλιον, και του επιτέθηκαν.Διμοιρία των ΜΑΤ, που ήταν στο σημείο και αντιλήφθηκε το περιστατικό έσπευσε και με κρότου - λάμψης εκδίωξε τους επιτιθέμενους.

Ένας αστυνομικός, μάλιστα, παρείχε τις Α′ Βοήθειες και σταμάτησε την αιμορραγία του θύματος, το οποίο συνοδεία της δικηγόρου του πήγε σε νοσοκομείο.Λίγα λεπτά αργότερα, μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα. Στο εσωτερικό του εντόπισαν κουκούλες, κοντάρια και άλλα αντικείμενα και τους οδήγησαν στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους, όπου ταυτοποιήθηκαν ότι συμμετείχαν στην επίθεση και έτσι συνελήφθησαν.

Δημοφιλή