Εκθαμβωτική η Lady Gaga λανσάρει το νέο άρωμα του Valentino

Η 34χρονη σούπερ σταρ εντυπωσιάζει σε πόζες που ξεχειλίζουν αισθησιασμό. «Ενα άρωμα που γιορτάζει την φωνή σου», αναφέρει σχετική λεζάντα.
Lady Gaga
Instagram/ Valentino Beauty
Lady Gaga

Φορώντας ένα κατακόκκινο σύνολο η Lady Gaga πρωταγωνίστησε σε μια εκπληκτική φωτογράφιση στο Instagram σηματοδοτώντας την έναρξη της καμπάνιας προώθησης του νέου αρώματος του οίκου Valentino με το δηλωτικό όνομα Dolce Viva.

Η 34χρονη σούπερ σταρ εντυπωσιάζει σε πόζες που ξεχειλίζουν αισθησιασμό. «Ενα άρωμα που γιορτάζει την φωνή σου», αναφέρει σχετική λεζάντα.

Για να λανσάρει το συγκεκριμένο άρωμα η Lady Gaga διάλεξε απαλούς τόνους μεικ-απ και ένα διακρτικό ροζ λιπ-γκλος αφήνοντας το πληθωρικό κόκκινο σύνολο να κλέψει την παράσταση της φωτογράφισης.

«Μια δήλωση ατομικότητας», ήταν μια ακόμα λεζάντα που γράφτηκε σε σχέση με το λανσάρισμα του νέου αρώματος σε άλλη ανάρτηση του λογαριασμού Valentino Beauty στο Instagram.

Το ότι έγινε το πρόσωπο της συγκεκριμένης καμπάνιας του Valentino δεν είναι η μόνη καλλιτεχνική ασχολία της Lady Gaga την δεδομένη χρονική συγκυρία. Η ίδια θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Μπραντ Πιτ την ταινία με τίτλο Bullet Train που βασίζεται σε ένα γιαπωνέζικο μυθιστόρημα μυστηρίου.

Η ίδια ελπίζει να ακολουθήσει τα ίχνη της επιτυχίας της ταινίας του 2018 «Ενα αστέρι γεννιέται» που της χάρισε μια υποψηφιότητα για Οσκαρ. Η συμμετοχή της στην ταινία αποκαλύφθηκε μετά από δημοσίευμα του The Hollywood Reporter που αναφερόταν στην συμμετοχή του δις υποψηφίου για Οσκαρ, Μάικλ Σάνον, στην ταινία.

ΠΗΓΗ: Daily Mail