Ελληνοαμερικανός υποσχέθηκε τενεκέ λάδι στη Μισέλ Ομπάμα - Είναι και οι δύο υποψήφιοι για Grammy

Η μουσική ενώνει.

Από το βράδυ της Πέμπτης, η Μισέλ Ομπάμα μπορεί να κάνει μια νέα προσθήκη στο βιογραφικό της. Είναι υποψήφια για βραβείο Grammy. Αλλά ίσως ένας Ελληνοαμερικανός της κόψει τον δρόμο προς την κατάκτησή του.

Στην ίδια κατηγορία είναι υποψήφιος και ο Ερικ Αλεξανδράκης. Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός και παραγωγός έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα, όπως ο Τζον Μάλκοβιτς, η Γιόκο Ονο αλλά και οι Placebo. Είναι υποψήφιος με το άλμπουμ «I.V. CATATONIA: 20 years as a two-time cancer survivor», μία δουλειά που ξεκίνησε την πρώτη φορά που έμαθε ότι έχει καρκίνο, στα 25 χρόνια του, ενώ έχει δώσει δύο φορές «μάχη» με τη νόσο.

Ερικ Αλεξανδράκης: Μισέλ, θα σου φέρω λάδι από την Κρήτη

Οταν έγιναν γνωστές οι υποψηφιότητες για τα Grammy, ο Ερικ Αλεξανδράκης υποσχέθηκε στην «αντίπαλό» του Μισέλ Ομπάμα ένα δώρο από την Ελλάδα.

«Ανυπομονώ να σε γνωρίσω Μισέλ Ομπάμα. Θα φέρω σε εσένα και στον Μπαράκ Ομπάμα λάδι της οικογένειάς μου από την Κρήτη. Το τρώω κάθε ημέρα και βασικά ακολουθώ τη μεσογειακή διατροφή. Συγχαρητήρια!», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο Ελληνοαμερικανός.

Έγινε viral στην Ελλάδα

Η είδηση ότι ο Έρικ Αλεξανδράκης προσφέρει τενεκέ λάδι στην οικογένεια Ομπάμα έκανε τον γύρο των ελληνικών ΜΜΕ, κάτι που δεν άφησε ασχολίαστο ο Ελληνοαμερικανός μουσικός. Ο ίδιος, πάλι μέσω Twitter, δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, ότι η ανάρτηση του έγινε... εθνική είδηση.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην απονομή των βραμείων Grammy.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα