Εντυπωσιάζει η Τζένιφερ Λόπεζ στη σέλφι χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός, δε διστάζει να φωτογραφηθεί χωρίς βάψιμο
Jordan Strauss/Invision/AP

Η Τζένιφερ Λόπεζ τραγουδάει και υποδύεται τηλεοπτικούς και κινηματογραφικούς χαρακτήρες εδώ και ένα μεγάλο μέρος της καριέρας της, αλλά πριν από λίγα χρόνια άρχισε να «συμφιλιώνεται» με τις ανασφάλειές της.

Η Λόπεζ, 49 ετών, αποδεικνύει καθημερινά και επί χρόνια ότι είναι ακόμα η «Jenny from the Block», μοιράζοντας μέσω των λογαριασμών της στα social media, στιγμές από την καθημερινότητά της, συμπεριλαμβανομένης και της οικογένειάς της.

Κι ενώ στις περισσότερες φωτογραφίες στο Instagram, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός φοράει επώνυμα και αξιοζήλευτα ρούχα, την έχουμε δει και σε στιγμές όπου φοράει φόρμα ή δεν έχει «βαρύ» μακιγιάζ. Την Παρασκευή, η Λόπεζ δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία έχει «μαζέψει» τα μαλλιά της προς τα πάνω, δεν έχει ίχνος μακιγιάζ και κανένα επιπρόσθετο φίλτρο. Το μοναδικό αξεσουάρ που φοράει είναι ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και ένα κολιέ από διαμάντια. Αντί για λεζάντα, γράφει: «nofilterFriday» («άφιλτρη Παρασκευή»), «nomakeupday» και «lovemeasIam» («αγάπα με όπως είμαι»).

Το δέρμα της λάμπει και εμπνέει θαυμαστές και άλλες διασημότητες ώστε να ακολουθήσουν μια πιο υγιεινή διατροφή και φυσικά φροντίδα της επιδερμίδας.

Όμως η Λόπεζ δεν σταμάτησε εκεί: δημοσίευσε ένα «instagram story» στο οποίο βλέπουμε μια νέα φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και γράφει «Winter in Miami».

Πηγή: Hola