Υπόθεση Κολωνού: «Η 12χρονη αναγνώρισε τον 63χρονο που συνελήφθη στην Ομόνοια»

«Η 12χρονη δεν έχει δώσει το όνομά του. Έχει αναφέρει τον συγκεκριμένο. Έχει κάνει περιγραφή», ανέφερε ο δικηγόρος της Απ. Λύτρας
Σύνθημα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης σε τοίχο κτηρίου στον Κολωνό. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Σύνθημα για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης σε τοίχο κτηρίου στον Κολωνό. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Eurokinissi

Μεγάλες διαστάσεις φαίνεται πως λαμβάνει η υπόθεση της σύλληψης του 63χρονου στην Ομόνοια το Σάββατο 10 Ιουνίου καθώς σύμφωνα με όσα ανέφερε ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης στην υπόθεση Κολωνού, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε ότι η ανήλικη τον αναγνώρισε ως έναν από τα άτομα που εμπλέκονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο 63χρονος συνελήφθη, κατά τις μεσημεριανές ώρες του Σαββάτου στην Ομόνοια, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.) και κατηγορείται για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανήλικης.

«Η 12χρονη δεν έχει δώσει το όνομά του. Στην 6η κατάθεσή της η 12χρονη, έχει αναφερθεί σε 3 ακόμη άτομα, τα οποία έχει “φωτογραφίσει” και είναι Έλληνες. Επίσης έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό. Τώρα πάω στο συγκεκριμένο, έχει αναφέρει κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων τον αναγνώρισε. Έχει αναφέρει τον συγκεκριμένο. Έχει κάνει περιγραφή» δήλωσε ο κ. Λύτρας. «Το πιο περίεργο, είναι πως τώρα που είδε την φωτογραφία, τον αναγνώρισε» τόνισε ο δικηγόρος στο STAR.

Πηγή: dikastiko.gr