«Πόρτα» σε χιλιάδες θεατές λόγω λάσπης στο μεγαλύτερο φεστιβάλ χέβι μέταλ στον κόσμο

Περίπου 85.000 θεατές επρόκειτο να δώσουν το παρών στο sold out φεστιβάλ, όμως υπολογίζεται ότι τελικά πέρασαν μόνο οι 50.000.
picture alliance via Getty Images

Οι βροχοπτώσεις χάλασαν τα σχέδια σε χιλιάδες φίλους της μουσικής χέβι μέταλ που είχαν σπεύσει στο χωριό Wacken της βόρειας Γερμανίας για να περάσουν το επόμενο τετραήμερο ακούγοντας ζωντανά τα αγαπημένα τους συγκροτήματα.

Οι διοργανωτές του φεστιβάλ Wacken Open Air ανακοίνωσαν πως δεν μπορούν να υποδεχθούν όλους όσοι αγόρασαν εισιτήρια, διότι οι δρόμοι και οι χώροι κατασκήνωσης έχουν μετατραπεί σε βάλτο, CNN.

Η αδιάκοπη βροχή μετέτρεψε την γη σε λασπώδη βάλτο, παρουσιάζοντας σοβαρά προβλήματα προσβασιμότητας και αναγκάζοντας τους διοργανωτές να περιορίσουν την είσοδο στο sold-out φεστιβάλ για πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησε το 1990.

Λίγες ώρες πριν απαγορευθεί η είσοδος οχημάτων στο χώρο του φεστιβάλ, στους γύρω δρόμους είχαν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων.

Περίπου 85.000 θεατές επρόκειτο να δώσουν το παρών στο sold out φεστιβάλ, όμως υπολογίζεται ότι τελικά πέρασαν μόνο οι 50.000.

Οι υπόλοιποι θα αποζημιωθούν πλήρως για το κόστος του εισιτηρίου, σύμφωνα με τους διοργανωτές.

Το Wacken Open Air είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μέταλ μουσικής στον κόσμο. Το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει 150 συγκροτήματα σε οκτώ σκηνές.

Οι Iron Maiden, οι Megadeth και οι Pennywise είναι μεταξύ των συγκροτημάτων που έχουν προγραμματιστεί να εμφανιστούν στΟ φεστιβάλ, το οποίο ολοκληρώνεται το Σάββατο.

Δημοφιλή