Ερωτεύτηκαν στο νοσοκομείο μετά από μεταμόσχευση καρδιάς και πνεύμονα

Οι δυό τους ερωτεύτηκαν στο «Σπίτι της Νόρας» - ένα μέρος για ασθενείς με μεταμόσχευση οργάνων και τις οικογένειές τους στο Χιούστον του Τέξας.
.
.
Bobby and Faith / KHOU.com

Ήταν το 2003 όταν οι γιατροί είπαν στον Μπόμπι Τσάνελ ότι είχε μόνο λίγους μήνες ζωής καθώς είχε πρόβλημα στην καρδιά του. Ο Μπίμπι έκανε δεκάδες εγχειρίσεις. Οι γιατροί του τοποθέτησαν απινιδωτή, βηματοδότη και άλλες συσκευές για να τον κρατήσουν ζωντανό.

Στις 13 Ιανουαρίου 2021 έγινε στον Μπόμπι μεταμόσχευση καρδιάς.

Τους μήνες πριν και από τη μεταμόσχευση του, ο Μπόμπι έμεινε στο «Σπίτι της Νόρας» - ένα μέρος για ασθενείς με μεταμόσχευση οργάνων και τις οικογένειές τους στο Χιούστον του Τέξας.

«Η οικογένειά μου ήταν εκεί μαζί μου», είπε ο Μπόμπι. «Είχαμε πίστη».

.
.
Bobby and Faith / KHOU.com

Στο «Σπίτι της Νόρας» την ίδια περίοδο ζούσε η Φαίθ Κρούτς. Η Φαίθ γεννήθηκε με κυστική ίνωση. Έπειτα από έξι χρόνια μπήκε στη λίστα μεταμοσχεύσεων και απέκτησε νέους πνεύμονες τον Σεπτέμβριο του 2020.

Η Φέιθ «Σπίτι της Νόρας» γνώρισε τον Μπόμπι.

.
.
Bobby and Faith / KHOU.com

«Την πρώτη φορά που είδα τη Φέιθ, πήγα και το είπα στη μητέρα μου. Είπα: «Αυτό το κορίτσι εδώ και είναι πολύ χαριτωμένο», θυμήθηκε ο Μπόμπι.

Ο Μπόμπι και η Φέιθ άρχισαν να βγαίνουν σύντομα μετά.

«Θέλουμε σίγουρα να είμαστε μαζί», είπε ο Μπόμπι.

Η Φέιθ έγνεψε καταφατικά, προσθέτοντας: «Είναι πολύ δύσκολο να μην είμαστε μαζί τώρα».

Περισσότερες από 1.400 οικογένειες έχουν μείνει στο «Σπίτι της Νόρας» κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους για μεταμόσχευση.

Πηγή: Sunnyskyz

Δημοφιλή