Εργαζόμενος περπάτησε 32χλμ για να πάει στην νέα του δουλειά. Και στο τέλος της περιπέτειάς του...

Ο Walter Carr ζει στην Αλαμπάμα και πρόσφατα προσελήφθη σε μια μεταφορική εταιρία που ειδικεύεται σε μετακομίσεις. Την παραμονή όμως την πρώτης του μέρας στη δουλειά το αυτοκίνητό του χάλασε.

Όπως φαίνεται, δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να πάρει ένα τηλέφωνο τον προϊστάμενό του και να του εξηγήσει τι έχει συμβεί. Έτσι ξεκίνησε να πάει στη δουλειά με τα πόδια. Μόνο που η απόσταση από το σπίτι του έως το σπίτι όπου έπρεπε να πάει για κάνει την μετακόμιση, ήταν...32χλμ! Γι αυτό και ξεκίνησε το ταξίδι του από το βράδυ.

Βλέπετε δεν είχε και άλλη επιλογή, αφού ήταν η πρώτη ευκαιρία που είχε για να δουλέψει εδώ και αρκετό καιρό, όπως είπε αργότερα και ο ίδιος.

Στο δρόμο τον είδε ένας αστυνομικός, μίλησε μαζί του και εντυπωσιασμένος από την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλε ο Carr τον πήγε σε ένα εστιατόριο και τον κέρασε ένα πλήρες πρωινό. Ήθελε ωστόσο να επιβεβαιώσει και τα λεγόμενά του.

Στο μεταξύ, η Jenny Lamey και ο σύζυγός της περίμεναν τον Carr στις 8 το πρωί για να τους κάνει την μετακόμιση. Μιάμιση ώρα νωρίτερα όμως, στις 06:30 χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού και μπροστά τους στεκόταν ο αστυνομικός με τον Carr. O αστυνομικός του εξήγησε τι είχε συμβεί στον υπάλληλο της εταιρείας. «Περπατούσε όλη τη νύχτα για να έρθει στο Palham από το Homewood. Γιατί είχε ανάγκη να παρουσιαστεί στη δουλειά. Για όσους δεν είναι ντόπιοι, αυτή η απόσταση είναι 20μίλια» εξήγησε σε ανάρτησή της στο Facebook η Jenny Lamey.

H γυναίκα πρότεινε στον Carr να ξεκουραστεί λίγο μέχρι να έρθουν και τα άλλα μέλη του συνεργείου αλλά εκείνος αρνήθηκε και έπιασε αμέσως δουλειά. Στο μεταξύ όμως συζητούσαν και η γυναίκα έμαθε πως ο Carr είχε μεγαλώσει στη Νέα Ορλεάνη αλλά το σπίτι της οικογένειά του είχε καταστραφεί από τον τυφώνα Κατρίνα και έτσι αναγκάστηκαν να μετακομίσουν.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο με συγκίνησε ο Walter και όλο αυτό το ταξίδι του. Δεν μπορώ να φανταστώ πόσες φορές θα αναρωτήθηκε, κατά τη διάρκεια αυτής της μοναχικής διαδρομής μέσα στη νύχτα, εάν όλο αυτό ήταν και τόσο καλή ιδέα. Αλλά περπάτησε και έφτασε έως εδώ! Είμαι ενθουσιασμένη με αυτό τον νεαρό», έγραψε η κ.Lamey.

Η περιπέτεια του Carr έφτασε φυσικά και στα αυτιά του προϊσταμένου του στην μεταφορική εταιρεία και δεδομένης της συγκίνησης και των τόσο θετικών αντιδράσεων που είχε προκαλέσει η ιστορία του στα social media, αποφάσισε να τον συναντήσει.

Αφού συζήτησαν πίνοντας καφέ, έδωσε στον Carr ένα κλειδί. Ήταν το κλειδί για ένα Ford Escape 2014.

Στο μεταξύ ξεκίνησε και μια καμπάνια για να συγκεντρωθούν χρήματα ώστε να μπορέσει να φτιάξει το δικό του αυτοκίνητο και το ποσό έχει ήδη φτάσει τα 8.000 δολάρια.

Τώρα ίσως να τα χρησιμοποιήσει για να τελειώσει το πανεπιστήμιο όπου σπουδάζει Επιστήμες Υγείας ή να τα αξιοποιήσει για το διάστημα που, όπως λέει, θέλει να υπηρετήσει στο σώμα των Πεζοναυτών. Μια επιθυμητή διακοπή, κατά τον ίδιο, πριν επιστρέψει για ασχοληθεί με την φυσικοθεραπεία.

Όσο για το ταξίδι των 32χλμ; ; «Αυτή ήταν η πρώτη μου δουλειά εδώ και πολύ...Ήθελα να τους δείξω πως ήμουν αφοσιωμένος. Είπα πως θα πάω στη δουλειά είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο. Θέλω οι άνθρωποι να θυμούνται ένα πράγμα: όποια και εάν είναι η πρόκληση, η δοκιμασία μπορείς να τα καταφέρεις. Τίποτε δεν μπορεί να σε εμποδίσει. Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο εκτός εάν το κάνεις εσύ ακατόρθωτο».