«Ήταν σαν τέρας»: Οι κόρες της Ντέμι Μουρ μιλούν ανοιχτά για τον εθισμό της μητέρας τους

Η ηθοποιός πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο όταν χώρισε με τον Άστον Κούτσερ το 2012.

Οι τρεις κόρες της Ντέμι Μουρ, Ρούμερ, Σκάουτ και Ταλούλα μίλησα πρόσφατα στην εκπομπή, Red Table Talk με την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, για την εποχή που η μητέρα τους ήταν εθισμένη στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Η 56χρονη ηθοποιός, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Στριπτίζ» που το 1996 έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να αναστενάζει, μίλησε ανοιχτά στο βιβλίο της «Inside Out», για τις μάχες με την εξάρτηση από το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, την εμμονή με την εικόνα του σώματος της, τη δύσκολη έως τραυματική παιδική ηλικία της, την καριέρα και τους τρεις γάμους της.

Στο βίντεο μικρής διάρκειας που δημοσιεύτηκε, η Ταλούλα εξομολογείται πως ο εθισμός της μητέρας της προκάλεσε ρωγμές στις σχέσεις της οικογένειας.

«Ήταν λες και έφυγε ο ήλιος και ήρθε ένα τέρας στην θέση του. Θυμάμαι πόσο άγχος ένιωθα όταν ήταν μεθυσμένη και τα μάτια της ήταν μισάνοιχτα και πόσο παράξενος ήταν ο τρόπος που μιλούσε. Υπήρχαν στιγμές που θύμωνε και την αντιμετωπίζαμε σαν παιδί. Της μιλούσαμε σαν να ήταν παιδί. Σκεφτόμουν πως δεν ήταν η μητέρα που μας μεγάλωσε».

Στην βιβλιογραφία της, Χολιγουντιανή σταρ ανακαλεί τις δυσάρεστες μνήμες από το 2012 που καταρρέει μέσα στο σπίτι της στο Λος Άντζελες εξαιτίας της μεγάλης απώλειας βάρους. Βρίσκεται αντιμέτωπη, για δεύτερη φορά, τόσο με τη διατροφική διαταραχή από την οποία έπασχε όσο και με τις εξαρτήσεις της από ουσίες.

Τα χρόνια που ακολουθούν μιλά δημόσια για το «σπιράλ» της αυτοκαταστροφής στο οποίο ήταν παγιδευμένη επί σειρά ετών, ομολογώντας κάποια στιγμή με γενναιότητα: «Παρά την επιτυχία μου, απλά δεν ένιωθα ποτέ καλά».

Όπως έχει πει, τα τελευταία επτά χρόνια έχει βρει την ισορροπία, χάρη στη στήριξη των αγαπημένων της -μεταξύ των οποίων και ο Μπρους Γουίλις, με τον οποίον διατηρούν εξαιρετική σχέση.

πηγή: independent

Προτείνετε μια διόρθωση