Ήθελε να γίνει viral και τελικά πέθανε: Έπινε για τρεις μήνες μεγάλες ποσότητες από αλκοόλ μέχρι λάδι

Είχε πει ότι δεν αντέχει άλλο, αλλά οι φαν του περίμεναν και άλλο υλικό από αυτόν.

Θύμα της σημερινής κοινωνίας του viral έπεσε ένας άνδρας από την Κίνα. Επί τρεις μήνες έπινε από αλκοόλ μέχρι ελαιόλαδο για μερικά κλικ. Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ο οργανισμός του δεν άντεξε.

Ο Τσου, ετών 29, έχασε τη ζωή του στις 31 Δεκεμβρίου, ενώ πήγαινε σπίτι για να κάνει ζωντανή μετάδοση πίνοντας αλκοόλ στην πλατφόρμα Liaoliao, στην πόλη Νταλιάν.

«Δεν πέθανε επειδή ήπιε εκείνη την ημέρα αλλά γιατί το έκανε για τρεις μήνες συνεχόμενα», ανέφερε φίλος του. «Έπινε μπύρες και ό,τι άλλο έβρισκε χωρίς να σταματάει ούτε για μια ημέρα», συνέχισε.

Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε όταν μπήκε σε ταξί μετά το σουπερμάρκετ. Ο οδηγός κάλεσε την αστυνομία, ενώ τον μετέφερε ο ίδιος στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε.

Ένας άλλος φίλος του εξομολογήθηκε ότι του είχε πει ότι δεν αντέχει άλλο, αλλά οι φαν του περίμεναν και άλλο υλικό από αυτόν. Ο Τσου έβγαζε 74 δολάρια ημερησίως.

Υπεύθυνος των «εικονικών δωματίων» του Liaoliao παραδέχτηκε ότι είναι κατά το ήμισυ υπεύθυνος για τον θάνατό του. Ο λογαριασμός του έχει πια κλείσει.

Σχετικό βίντεο των live μεταδόσεών του βρίσκεται εδώ.