Ηθοποιός τουιτάρει στον Κάνιε Γουεστ να κλείσει το κινητό κατά τη διάρκεια της παράστασης

Το τουίτ ηθοποιού της παράστασης «The Cher Show» που έγινε viral

Λίγο πριν ανοίξει η αυλαία σε θεατρικές παραστάσεις, συνήθως ακούμε την ανακοίνωση-παράκληση να κλείσουμε τα κινητά τηλέφωνα.

Μάλλον ο Κάνιε Γουέστ δεν άκουσε το μήνυμα στην πρεμιέρα του μιούζικαλ «The Cher Show» όπου παρευρέθηκε με τη σύζυγό του, Κιμ Καρντάσιαν, το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Τζάροντ Σπέκτορ, ο οποίος υποδύεται τον Σόνι Μπόνο στην παράσταση, έστειλε ένα τουίτ στον δημοφιλή καλλιτέχνη-λάτρη του μέσου κοινωνικής δικτύωσης κατά τη διάρκεια του σόου, με σκοπό να του πει να κλείσει το κινητό.

«Κάνιε, είναι τόσο ωραίο που βρίσκεσαι εδώ στο “The Cher Show”. Αν σηκώσεις το κεφάλι από το κινητό σου, θα δεις ότι κάνουμε παράσταση εδώ. Είναι η πρεμιέρα, ένα μεγάλο γεγονός για εμάς. Ευχαριστώ».

Μόλις δημοσιεύτηκε το τουίτερ, οι χρήστες της πλατφόρμας άρχισαν αν γράφουν σχόλια, έγιναν χιλιάδες ριτουίτ και περισσότερα από 17.000 likes. Πολλά από τα σχόλια μάλιστα αφορούσαν και την ηθοποιό Πάτι Λουπον, η οποία το 2015 πήρε το τηλέφωνο από έναν θεατή που έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια παράστασης.

Το Twitter σχολιάζει:

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.