Ετοιμη η DHL Express και για τις επόμενες αερομεταφορές εμβολίων στην Ελλάδα

Η εταιρεία είναι προετοιμασμένη με 9.000 ειδικούς και ένα δίκτυο μεταφορών που εκτείνεται σε 220 χώρες.
Κοσμάς Κουμιανός

Η πρώτη αερομεταφορά εμβολίων κατά του Covid-19 στη χώρα μας, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 29 Δεκεμβρίου, έγινε μέσω της DHL, που ανέλαβε αυτό το απαιτητικό έργο και στη χώρα μας.

Μάλιστα, η DHL Express προετοιμάζεται και για νέες μεταφορές μέσα στις επόμενες εβδομάδες, που θα φέρουν στη χώρα μας επιπλέον δόσεις εμβολίων.

.
.
Κοσμάς Κουμιανός

Παγκοσμίως, η DHL είναι προετοιμασμένη με περισσότερους από 9.000 ειδικούς σε φορτία υγειονομικού και ιατροφαρμακευτικού περιεχομένου, οι οποίοι θα αναλάβουν τη διαχείριση και τη μεταφορά των φορτίων εμβολίου έναντι του Covid-19 προς χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του υπόλοιπου κόσμου. Η εταιρεία επιχειρεί με 260 αεροσκάφη, σε αεροδρόμια 220 και πλέον χωρών.

Κοσμάς Κουμιανός

«Η υπεράνθρωπη προσπάθεια της παγκόσμιας υγειονομικής κοινότητας για τη δημιουργία του εμβολίου, σφραγίζεται από μία μεταφορά που εγγυάται την ασφάλεια του φορτίου και το καθιστά προσβάσιμο σε κάθε γωνιά του κόσμου. Η DHL Express Ελλάδας δεν πρωταγωνιστεί τυχαία στην διεκπεραίωση μιας τόσο κρίσιμης αποστολής αφού διαθέτει την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και κυρίως τους ανθρώπους για να το κάνει. Ο σκοπός της DHL Express γίνεται πράξη: Ενώνουμε ανθρώπους, βελτιώνουμε ζωές», επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος της DHL Express σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, Ελευθέριος Σαμαράς.

Δημοφιλή