Φιλαράκια: Ο Μάθιου Πέρι, τα 55 χάπια την ημέρα και η ευγνωμοσύνη για την Τζένιφερ Άνιστον

O ηθοποιός αποκάλυψε σε εκ βαθέων συνέντευξη τους εθισμούς του ενώ γύριζε την αγαπημένη σειρά και πως η Τζένιφερ Άνιστον τον έφερε αντιμέτωπο με το πρόβλημα.
Οι δυο ηθοποιοί το 1998.
Οι δυο ηθοποιοί το 1998.
Michael Ochs Archives via Getty Images

Ο Μάθιου Πέρι αποκάλυψε ότι είναι «πραγματικά ευγνώμων» προς την πρώην συμπρωταγωνίστριά του στα Φιλαράκια, Τζένιφερ Άνιστον, που τον στήριξε κατά τη διάρκεια του προβλήματος του με το αλκοόλμ ενώ γύριζαν την κωμική σειρά.

Ο ηθοποιός που υποδύθηκε τον Τσάντλερ Μπινγκ έκανε μια ειλικρινή συνομιλία με τη -διάσημη για τις τηλεοπτικές συνεντεύξεις της στις ΗΠΑ- Νταϊάν Σόγιερ σχετικά με τα προβλήματα εθισμού του, ένα τρέιλερ της οποίας κυκλοφόρησε την Παρασκευή.

Το δίλεπτο απόσπασμα δείχνει τον Μάθιου να αποκαλύπτει πως η Άνιστον – την οποία αποκαλεί Τζένη – κάποτε του μίλησε ανοικτά για τη σχέση του με το αλκοόλ, λέγοντάς του: «Ξέρουμε ότι πίνεις». «Φανταστείτε πόσο τρομακτική ήταν αυτή η στιγμή», λέει. «Ήταν αυτή που άπλωσε περισσότερο το χέρι. Της είμαι πραγματικά ευγνώμων για αυτό», προσθέτει.

Το τρέιλερ της συνέντευξης έρχεται πριν από την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων του Πέρι με τίτλο «Φιλαράκια, Σύντροφοι και το Μέγάλο Απαίσιο Πράγμα» αργότερα αυτόν τον μήνα.

Τον εμφανίζει επίσης να παραδέχεται ότι έπαιρνε κάποτε «55 Vicodin (είδος παισίπονου που προκαλέι εθισμό) την ημέρα» εκτός από μεθαδόνη, Ζάναξ και ένα μπουκάλι βότκα την ημέρα.

Ο Μάθιου είπε επίσης ότι υπήρχε ένα σημείο στο παρελθόν του όπου βρισκόταν «σε κώμα και διέφυγε για πολύ λίγο από το θάνατο».

Εδώ τι 1995.
Εδώ τι 1995.
KMazur via Getty Images

Πέρυσι, η Τζένιφερ Άνιστον παραδέχτηκε ότι ένιωσε μεγάλη έκπληξη όταν άκουσε στο reunion τους, τις ειλικρινείς αποκαλύψεις του Μάθιου Πέρι σχετικά με τις πιέσεις που ένιωθε ενώ έκανε το σόου.

Ο Πέρι αποκάλυψε τότε ότι ένιωθε ότι «θα πέθαινε» αν τα αστεία του έπεφταν στο κενό, ενώ «ίδρωνε, έτρεμε» και «φρίκαρε».

Ερωτηθείσα για τα σχόλια του Μάθιου κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Today Show, η Ανιστον αποκάλυψε: «Δεν καταλάβαινα το επίπεδο άγχους και αυτο-βασανισμού [που] ασκούταν στον Μάθιου Πέρι, αν δεν έπαιρνε «το γέλιο», και την καταστροφή που ένιωθε.»

Ωστόσο, πρόσθεσε ότι η αποκάλυψη του «έχει νόημα», έστω και τόσα χρόνια μετά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα