Φλόριντα: Πατερας πέταξε τον παιδί του σε λίμνη, βρέθηκε νεκρό στο στόμα αλιγάτορα

Ένα ματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα και μία πατημασιά στο σπίτι της μητέρας του βρέφους, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη.
.
.
St. Petersburg Police Department

Στόμα αλιγάτορα στη Φλόριντα των ΗΠΑ εντοπίστηκε ένα αγοράκι δύο μόλις ετών και όπως όλα δείχνουν, ο πατέρας του τον πέταξε μέσα σε μια λίμνη αφότου σκότωσε τη μητέρα του.

Ο Τάιλερ Μόσλεϊ δηλώθηκε αγνοούμενος στις 30 Μαρτίου, όταν η μητέρα του, η Πάσχαν Τζέφρεϊ, 20 ετών, βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι τους με πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Η γυναίκα εντοπίστηκε από μέλη της οικογένειάς της, που παρατήρησαν ίχνη αίματος στην αυλή της. Όταν μπήκαν στο σπίτι την είδαν «να κείτεται νεκρή με περισσότερα από 100 τραύματα».

Την επόμενη ημέρα, αστυνομικοί εντόπισαν έναν αλιγάτορα στη λίμνη Μακγιόρε και είδαν ότι είχε κάτι στο στόμα του. Έριξαν προειδοποιητικές βολές για να τον τρομάξουν και να το ρίξει και τότε κατάλαβαν πως πρόκειται για το αγνοούμενο παιδί.

Το πτώμα του ήταν άθικτο και η ιατροδικαστική εξέταση από τον ιατροδικαστή της κομητείας Πινέλας έδειξε πως ο θάνατός του οφείλεται σε πνιγμό, είπε στο CNN αστυνομικός που χειρίζεται την υπόθεση.

Ο πατέρας του μικρού παιδιού, Τόμας Μόσλεϊ, έχει συλληφθεί και διώκεται για δύο δολοφονίες πρώτου βαθμού. Κρατείται μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Εκπρόσωπος της γενικής εισαγγελίας επεσήμανε πως οι πληροφορίες όσον αφορά στα αίτια θανάτου του νηπίου εξετάζονται και δεν έχει λάβει ακόμα την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση.

Παρότι η υπόθεση παραμένει ακόμα υπό διερεύνηση, πιστεύεται πως ο πατέρας «πέταξε ή έβαλε» τον μικρό στο νερό προκαλώντας του «θανάσιμους τραυματισμούς», που οδήγησαν στον θάνατό του.

Ένα ματωμένο δακτυλικό αποτύπωμα και μία πατημασιά στο σπίτι της 20χρονης, οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη.