«Φοβήθηκα μην μου πάρουν το όπλο»: Τι είπε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στη Νέα Σμύρνη

Δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής.
.
.
Eurokinissi

Στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο παραμένει για νοσηλεία ο αστυνομικός της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, τον οποίο τραυμάτισαν σοβαρά στο κεφάλι το απόγευμα τής Τρίτης διαδηλωτές στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, του έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις, χωρίς αυτές να δείξουν κάποια ανησυχητική βλάβη στον εγκέφαλο και δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής.

Πρόκειται για έναν 29χρονο, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος ανήκει στους 1500 ειδικούς φρουρούς, που προσελήφθησαν τελευταία.

Τον 29χρονο κατάφερε να ρίξει κάτω από το δίκυκλο, στο οποίο ήταν συνεπιβάτης, ένας από τους διαδηλωτές και στη συνέχεια τον χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές σε κάθε σημείο του σώματός του δεκάδες άτομα, φωνάζοντάς του «Ναζί να πεθάνεις».

Ο ίδιος φέρεται να είπε σε συναδέλφους του ότι εκείνη τη στιγμή φοβήθηκε μην καταφέρουν και του αρπάξουν το όπλο και το χρησιμοποιήσουν εναντίον των συναδέλφων του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, συνολικά τραυματίστηκαν δέκα ένστολοι, εκ των οποίων άλλοι δύο -εκτός του 29χρονου- παραμένουν για νοσηλεία, καθώς έχουν υποστεί κατάγματα στα δάχτυλα και είναι απαραίτητο να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα