ΚΟΙΝΩΝΙΑ
17/02/2020 14:10 EET | Updated 17/02/2020 15:06 EET

Ιατροδικαστικό Πόρισμα: Το νεκρό βρέφος στου Ζωγράφου υπέστη σεξουαλική κακοποίηση

Αυτό που μένει τώρα είναι τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές εξετάσεις.

Σεξουαλική κακοποίηση υπέστη το βρέφος 11 μηνών που μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο Παίδων από τους γονείς του. 

Αυτό προκύπτει από το ιατροδικαστικό πόρισμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έφτασαν στη διεύθυνση των αστυνομικών της ασφάλειας. 

Αυτό που μένει τώρα είναι τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές εξετάσεις, που θα δείξουν με βεβαιότητα τα ακριβή αιτία του θανάτου.  

Τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων, όπου έχει πάρει ήδη τις πρώτες καταθέσεις από τους γονείς, με τη βοήθεια διερμηνέα καθώς είναι Σύροι και δεν μιλάνε ελληνικά. Αμφότεροι εμφανίζονται επηρεασμένοι από την τραγωδία και δεν έχουν δώσει επαρκείς εξηγήσεις για το συνέβη με το μόλις 11 μηνών βρέφος που εξέπνευσε. Κατάθεση στην Αστυνομία θα δώσει και ένα ακόμη ζευγάρι, που διέμενε μαζί τους στο διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής επιχειρούν να σχηματίσουν το προφίλ της συγκεκριμένης οικογένειας, ενώ είναι πολύ πιθανό να εξεταστούν από γιατρό και τα άλλα δύο παιδιά των Σύρων.

Ο λόγος για τη δίδυμη αδερφή του άτυχου κοριτσιού και ένα αγοράκι 2,5 ετών. Να σημειώσουμε, τέλος, ότι είναι πολύ πιθανό να κληθούν για κατάθεση και οι υπεύθυνοι της ΜΚΟ που φρόντισαν για τη μίσθωση του διαμερίσματος στου Ζωγράφου, αφού πρώτα εξέτασαν το προφίλ των δύο ζευγαριών

Sponsored Post