Και δεύτερο ξενοδοχείο στη Νάξο απέκτησε η Attica Group

Η νέα επένδυση ύψους 14 ευρώ αφορά το Galaxy Hotel.
GALAXY HOTEL
GALAXY HOTEL
GALAXY HOTEL

Συνεχίζεται η επένδυση της Attica Group στον ξενοδοχειακό κλάδο και συγκεκριμένα στη Νάξο, καθώς μέσω της θυγατρικής της εταιρίας Attica Blue Hospitality, εξαγόρασε το 100% των μετοχών (14 εκατ. ευρώ) της ιδιοκτήτριας εταιρείας του ξενοδοχείου Galaxy Hotel, όμορου του Νaxos Resort Beach Hotel που έχει ήδη εξαγοράσει η Attica Group.

Τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Γεωργίου και πρόκειται να ενοποιηθούν.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο ξενοδοχειακό συγκρότημα Galaxy Hotel, με έτος ανέγερσης το 1990, απλώνεται σε έκταση συνολικής επιφάνειας 6.035 τ.μ. και διαθέτει 54 δωμάτια, 104 κλίνες, πισίνα και άλλους χώρους.

GALAXY HOTEL

Παράλληλα, ο όμιλος ολοκλήρωσε την αγορά όμορων οικοπέδων έχοντας δημιουργήσει μέχρι σήμερα συνολική έκταση περίπου 20 στρεμμάτων. Πλέον το ξενοδοχειακό δυναμικό του ομίλου στη Νάξο ανέρχεται σε 142 δωμάτια και 286 κλίνες με προοπτική μέσα από την περαιτέρω ανάπτυξη, να φτάσει τα 200 δωμάτια και 500 κλίνες αντίστοιχα, πάντα με σεβασμό στο χαρακτήρα του νησιού και το φυσικό περιβάλλον. Ο συνολικός σχεδιασμός του έργου αποσκοπεί στη δημιουργία μιας εκ των μεγαλύτερων ξενοδοχειακών μονάδων στη Νάξο, δημιουργώντας υπεραξίες για τον όμιλο.

«Η επένδυσή μας, ενισχύει την τοπική οικονομία και συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας. Ο ομιλος Attica, συνεχίζει να διευρύνει την παρουσία του στον ευρύτερο τομέα του τουρισμού μέσα από εξαγορές και επενδύσεις και σε άλλα νησιά», ανέφερε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Αttica Πάνος Δικαίος.

Δημοφιλή