ΚΟΙΝΩΝΙΑ
15/06/2021 14:57 EEST

«Κατ’επάγγελμα» διαρρήκτης στα χέρια της Αστυνομίας

Εξιχνιάστηκαν επιπλέον έξι περιπτώσεις κλοπών σε καταστήματα σε Αθήνα, Ελληνικό, Αγία Παρασκευή, Χολαργό και Χαλάνδρι.

Eurokinissi
sdv

Παρά τα 61 του χρόνια συνέχιζε να διαπράττει διαρρήξεις και κλοπές, παρόλο που στο παρελθόν τον έχουν συλλάβει αρκετές φορές. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής (11-6-2021) αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έλαβαν σήμα από το κέντρο τους να τρέξουν στη Γλυφάδα, όπου χτυπούσαν οι συναγερμοί τριών καταστημάτων.

Οι αστυνομικοί, όταν έφθασαν, είδαν έναν άνδρα να κινείται με αυτοκίνητο, τον έκριναν ύποπτο και του ζήτησαν να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και χρειάστηκε να τον καταδιώξουν για λίγα λεπτά.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρήκαν διαρρηκτικά εργαλεία, σπρέι πιπεριού, αυτοσχέδιο μαχαίρι, αλλά και αντικείμενα, τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Όπως αποδείχθηκε, λίγα λεπτά νωρίτερα είχε διαρρήξει τις κεντρικές εισόδους των τριών καταστημάτων και είχε αφαιρέσει από αυτά χρήματα, συσκευές τάμπλετ και ένα μηχάνημα POS.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα και στο σπίτι του, όπου βρήκαν και κατέσχεσαν, μεταξύ άλλων, πλήθος κινητών τηλεφώνων, φωτογραφική μηχανή, μηχάνημα POS και 6 φυσίγγια.

Από την περαιτέρω προανακριτική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, εξιχνιάστηκαν επιπλέον έξι περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε 

Hellenic Police
sdv