Κέιτ Γουίνσλετ, Ματίας Σένερτς στο The Regime: Η αρχηγός του καθεστώτος και ο στρατιώτης

Η νέα μίνι σειρά του HBO με την υπογραφή του Στίβεν Φρίαρς κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου 2024.

Κέιτ Γουίνσλετ, Ματίας Σένερτς, Γκιγιόμ Γκαλιέν, Άντρεα Ράιζμπορο, Μάρθα Πλίμπτον και Χιου Γκραντ. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές της νέας μίνι σειράς του HBO «The Regime», που κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαρτίου 2024.

Η σειρά έξι επεισοδίων με την υπογραφή του Στίβεν Φρίαρς και της Τζέσικα Χομπς (The Crown) στη σκηνοθεσία και του Γουίλ Τρέισι («The Menu», «Succession») στο σενάριο, αφηγείται τα γεγονότα που διαδραματίζονται κατά τη διάρκεια ενός έτους μέσα στα τείχη του παλατιού ενός σύγχρονου αυταρχικού καθεστώτος σε μία φανταστική χώρα της κεντρικής Ευρώπης, καθώς αρχίζει σιγά σιγά να χάνει τη δύναμη του.

Στο πρώτο τρέιλερ που κυκλοφόρησε και υπόσχεται λίγο από πολιτικό δράμα με μία γερή γεύση μαύρου χιούμορ, η Γουίνσλετ υποδύεται την καγκελάριο του καθεστώτος και ο βραβευμένος με Σεζάρ, Βέλγος ηθοποιός, Ματίας Σένερτς τον πιστό στρατιώτη της, το μοναδικό πρόσωπο που εμπιστεύεται καθώς χάνει την εξουσία της. «Είσαι εδώ επειδή δεν είσαι κανένας. Και αυτό σημαίνει ότι μπορώ να σε εμπιστευτώ», λέει η παρανοϊκή αρχηγός του καθεστώτος.

Η γυρισμένη στις αρχές του 2023 στο Liechtenstein Garden Palace, στην καρδιά της Βιέννης, σειρά, είχε αρχικά τίτλο «The Palace».

Με πληροφορίες από RadioTimes

Δημοφιλή