Κιάτο: Νέα σύλληψη για τον 63χρονο που έκλεισε ερωτικό ραντεβού με 14χρονη στην Ομόνοια

Μετά από έφοδο και έρευνα που πραγματοποίησαν αστυνομικοί με εισαγγελέα στο εξοχικό του.
Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου
Eurokinissi

Αντιμέτωπος με τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές βρίσκεται και πάλι ο 63χρονος, ο οποίος επιχείρησε να κλείσει ερωτικό ραντεβού με ανήλικη στην Ομόνοια.

Το βράδυ της Τρίτης και ενώ ήταν στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας του, στο Κιάτο Κορινθίας, αστυνομικοί με εισαγγελέα πραγματοποίησαν έφοδο και έρευνα, κατά την οποία εντόπισαν χάπι που εμπίπτει στο νόμο περί ναρκωτικών και του πέρασαν χειροπέδες.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Κορίνθου, προκειμένου να του ασκήσει την σχετική ποινική δίωξη και να τον παραπέμψει στην κυρία ανάκριση.

Για τον 63χρονο, όμως, εκκρεμεί ακόμα μια ποινική υπόθεση, καθώς η 12χρονη, θύμα μαστροπείας του Κολωνού, τον αναγνώρισε ως έναν από τους άνδρες με τους οποίους είχε συνευρεθεί σεξουαλικά, όταν είδε το πρόσωπό του στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η ανήλικη αναμένεται να καταθέσει και επίσημα στην ελληνική αστυνομία, προκειμένου να σχηματιστεί δικογραφία να αποσταλεί στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση της και ενδεχόμενα εκείνη να εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.