Κοιμόταν για ώρες και νόμιζε ότι έφταιγε το hangover, αλλά η πραγματικότητα ήταν τρομακτική

Έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και συγκεκριμένα από λέμφωμα Hodgkin.
.
.
Tik Tok

Μια νεαρή φοιτήτρια μόλις 21 ετών όταν επισκέφθηκε τον γιατρό της έμαθε πως σε καμία περίπτωση δεν ήταν αθώα τα συμπτώματα που είχε εμφανίσει και νόμιζε πως οφείλονταν στο hangover.

Πρόκειται για την Μόλι Χαντ από το Τσέσμαν του Μπάκιγχαμσιρ της Μεγάλης Βρετανίας η οποία ένιωθε πόνο στο στομάχι κάθε φορά που έπινε ένα ποτό, ενώ την επόμενη μέρα ήταν εξαντλημένη.

Η νεαρή, από τον περασμένο Οκτώβριο, νόμιζε ότι τα συμπτώματα οφείλονταν στο πρόγραμμα της, αφού το πρωί πήγαινε στο Πανεπιστήμιο και παρακολουθούσε τα μαθήματα, ενώ το βράδυ διασκέδαζε στα κλαμπ, μαζί με την παρέα της μέχρι το πρωί.

«Μερικές φορές νόμιζα ότι ήταν hangover… Θεωρούσα πως ωθούσα τον εαυτό μου στα άκρα», είπε χαρακτηριστικά, στη The Sun.

Βλέποντας ότι ταλαιπωρείται ξεκίνησε να μειώνει τις βραδινές εξόδους και την κατανάλωση αλκοόλ, όπως και ότι πήγαινε στη σχολή της λιγότερες φορές, ώστε να ξεκουράζεται.

Παρόλα αυτά, τα συμπτώματα όχι μόνο δεν υποχώρησαν, αλλά επιδεινώθηκαν, ειδικά το αίσθημα της εξάντλησης.

@mollyhunt146 Always get ur lumpies checked !! Only you know ur body best xx #fyp #hodgkinslymphoma #cancer #symptoms #foryoupage ♬ sonido original - Esteve <3

«Ακόμα κι αν πήγαινα για ύπνο στις 10 το βράδυ, μερικές φορές θα ξυπνούσα στη 13:00 γιατί ήμουν εξαντλημένη. Φοβόμουν ακόμα και για λίγο να βγω μόνη μου χωρίς την παρέα μου ή τον φίλο μου Χάρι, γιατί η κούραση θα με χτυπούσε από το πουθενά», σημείωσε για την κατάσταση της.

Τέσσερις μήνες μετά την έναρξη των συμπτωμάτων, η Μόλι Χαντ παρατήρησε έναν όγκο μεγέθους δύο σταφυλιών στην κλείδα της. Τότε, πήγε στο νοσοκομείο με τους γιατρούς να την υποβάλλουν σε μία σειρά από εξετάσεις, ειδικά από την στιγμή που πέρασε ένα 15πενθήμερο και ο όγκος δεν είχε εξαφανιστεί.

Ένα μήνα αργότερα έμαθε τα άσχημα νέα μια μέρα που γύριζε από την δουλειά, που είχε πιάσει στο ενδιάμεσο. «Γύρισα από τη δουλειά τη Δευτέρα, έχοντας περάσει μια από τις καλύτερες μέρες στην εργασία μου, μέχρι που είδα τον μπαμπά μου, που είπε: «Μπορείς να έρθεις στο σαλόνι μαζί με εμένα και τον Χάρι;».

Εκεί, έμαθε ότι πάσχει από καρκίνο και συγκεκριμένα από λέμφωμα Hodgkin, μία εκ των δύο βασικών μορφών καρκίνου στους λεμφαδένες. «Θυμάμαι ότι έκλαιγα ανεξέλεγκτα, ήταν σαν να ούρλιαζα. Σίγουρα ήταν το πιο δύσκολο πράγμα που έχω ακούσει στη ζωή μου. Αρχικά σκέφτηκα «θα πεθάνω;. Έχει αλλάξει τελείως η ζωή μου για πάντα;»», είπε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε, υποβλήθηκε σε εγχειρήσεις, ειδικά από την στιγμή που εμφάνισε όγκο και στο στήθος, όμως πλέον ο καρκίνος της βρίσκεται σε ύφεση.

Πλέον, η 21χρονη συνεχίζει να δίνει μάχη για να νικήσει την νόσο, καθώς ακόμα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να υποβληθεί ξανά σε χημειοθεραπείες, ενώ μέσω GoFundMe προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα, για να καλύψει τα ιατρικά της έξοδα.

«Μετράω συνεχώς τη θερμοκρασία, την αρτηριακή πίεση και τα επίπεδα οξυγόνου μου. Ζω στον εφιάλτη μου», αναφέρει για την ζωή της, όμως σημειώνει ότι θα συνεχίσει να παλεύει.