Κολωνός: «Όχι» του δικαστικού συμβουλίου στην αποφυλάκιση της μητέρας της 12χρονης

Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται.
Eurokinissi

Ύποπτη τέλεσης νέων αξιόποινων πράξεων κρίθηκε η μητέρα της 12χρονης για την υπόθεση του Κολωνού, της οποίας το αίτημα για αντικατάσταση προσωρινής κράτησης απορρίφθηκε κατά πλειοψηφία από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Συνεχίζει να αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται

Η 37χρονη αρνείται όσα της αποδίδονται υποστηρίζοντας ότι εκείνη κατήγγειλε τον Ηλία Μίχο που κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τη 12χρονη, ενώ το παιδί επαναλαμβάνει πως η μητέρα της δεν γνώριζε τίποτα.

Προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης που οδήγησε την μητέρα της 12χρονης στη φυλακή για την υπόθεση του Κολωνού είχε καταθέσει τον περασμένο Οκτώβριο ο συνήγορος της Απόστολος Λύτρας.

Η υπεράσπιση της 37χρονης μητέρας του 12χρονου κοριτσιού, που έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας, υποστηρίζει ότι τα στοιχεία είναι ελλιπή και δεν μπορούν να κρατήσουν προσωρινά στη φυλακή τη μητέρα. Με την προσφυγή είχε ζητηθεί η αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους προκειμένου να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά της και να είναι υπεύθυνη για τη φροντίδα τους.

Πηγή: dikastiko.gr

Δημοφιλή