Κολωνός: Στη δημοσιότητα φωτογραφίες και ονόματα κατηγορουμένων για την υπόθεση της 12χρονης

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 12χρόνης στον Κολωνό.
.
.
ΕΛ.ΑΣ

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητας των τριών ανδρών, οι οποίοι ήδη έχουν προφυλακιστεί και κατηγορούνται για γενετήσια πράξη με ανήλικη έχοντας συμπληρώσει ή μη τα δώδεκα έτη, έδωσαν στη δημοσιότητα οι αστυνομικές αρχές, ύστερα από έγκριση των δικαστικών λειτουργών.

Πρόκειται για τον 34χρονο, Ευθύμιο Κλωθάκη, τον επιχειρηματία που συνελήφθη στις 16 Οκτωβρίου, τον 33χρονο ιδιωτικό υπάλληλο, Αναστάσιο Λαζαρίδη, ο οποίος συνελήφθη στις 14 Οκτωβρίου και τον 36χρονο, διοικητικό υπάλληλο νοσοκομείου, Νικόλαο Κοντάρη, στον οποίο πέρασαν χειροπέδες στις 15 Οκτωβρίου.

Η εισαγγελική διάταξη είναι διάρκειας έξι μηνών.

Νέα εντάλματα

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ θεωρούν δεδομένο ότι τις επόμενες ημέρες η 33η Τακτική Ανακρίτρια θα εκδώσει νέα εντάλματα σύλληψης σε βάρος τουλάχιστον πέντε ανδρών, οι οποίοι -όπως δείχνουν όλα τα δεδομένα- εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά τη δωδεκάχρονη στον Κολωνό.

Καθοριστικό ρόλο αναμένεται να έχει μία νέα συμπληρωματική κατάθεση τού κοριτσιού, στην οποία θα κληθεί να αναγνωρίσει τους άνδρες μέσα από φωτογραφίες.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιμένουν την εντολή της δικαστικού, προκειμένου να εξετάσουν τη δωδεκάχρονη, παρουσία φυσικά της παιδοψυχολόγου, η οποία και διαμορφώνει τις ερωτήσεις.

Δημοφιλή