Κολωνός: Για περισσότερους από δέκα άντρες μίλησε η 12χρονη σε νέα κατάθεση

Πρόκειται για Έλληνες και αλλοδαπούς, διαφόρων ηλικιών.
F
F
Eurokinissi

Στον 8ο όροφο και τα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων βρέθηκε για ακόμα μία φορά η 12χρονη από τον Κολωνό, προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση, στο πλαίσιο της ανάκρισης για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της.

Η 33η Τακτική Ανακρίτρια, η οποία χειρίζεται τον φάκελο, έκανε δεκτό το αίτημα τής δικηγόρου της οικογένειας της ανήλικης, και οι αστυνομικοί παρέλαβαν το κορίτσι από νησί του Ιονίου και το μετέφεραν στη ΓΑΔΑ το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την εξέτασή της έκανε λόγο για περισσότερους από δέκα άνδρες, νέα πρόσωπα, με τους οποίους είχε συνευρεθεί έναντι αμοιβής.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως πρόκειται για Έλληνες και αλλοδαπούς, διαφόρων ηλικιών, αλλά χωρίς να μπορεί η 12χρονη να δώσει σαφή στοιχεία και πληροφορίες για την ταυτότητά τους.

Για ορισμένους από αυτούς φέρεται να δήλωσε πως τους συνάντησε, ύστερα από παρότρυνση του Ηλία Μίχου, ο οποίος ήδη έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση.

Θεωρείται δεδομένο ότι η δικαστική λειτουργός θα αποστείλει νέα παραγγελία τώρα στα στελέχη του «Ανηλίκων», προκειμένου αυτά να ταυτοποιήσουν τα νέα πρόσωπα, τα οποία ανέφερε το κορίτσι στην κατάθεσή του.