ΚΟΙΝΩΝΙΑ
07/06/2021 12:39 EEST | Updated 07/06/2021 17:07 EEST

Κορωπί: Τρόμος για νεαρή γυναίκα - Της επιτέθηκαν σεξουαλικά ενώ μετέδιδαν live

Αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν δύο από τους επιτιθέμενους, τους οποίους αναγνώρισε η 26χρονη.

Eurokinissi
.

Σκηνές που πολύ δύσκολα θα ξεχάσει έζησε μία 26χρονη γυναίκα το μεσημέρι της Κυριακής, στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου, όπου είχε πάει με τον σύζυγό της, για να απολαύσουν τη θάλασσα.

Την ώρα που έφευγαν, η νεαρή γυναίκα έμεινε για λίγα λεπτά μόνη στον χώρο στάθμευσης τού καταστήματος, αναμένοντας τον σύζυγό της. 

Εκεί, μία ομάδα έξι ατόμων, την προσέγγισε. Την περικύκλωσαν και ένας από αυτούς τη βιντεοσκοπούσε, κάνοντας ζωντανή μετάδοση σε ιστοσελίδα, την ώρα που ένας δεύτερος τής έσκισε την μπλούζα.

Η γυναίκα έβαλε τις φωνές και οι άντρες τράπηκαν σε φυγή. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ έφθασαν στο σημείο και βάσει της περιγραφής της κατάφεραν να εντοπίσουν δύο από τους επιτιθέμενους Πακιστανούς, τους οποίους αναγνώρισε χωρίς καμία αμφιβολία η 26χρονη.

Πλημμεληματική ποινική δίωξη

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί αναζητούν και τους υπόλοιπους τέσσερις, που συμμετείχαν στην επίθεση.

Σε βάρος των δύο αλλοδαπών συλληφθέντων ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για απλή συνέργεια σε παραβίαση προσωπικών δεδομένων που μεταδόθηκαν στο διαδίκτυο.

Οι δύο κατηγορούμενοι, πακιστανικής καταγωγής, παραπέμφθηκαν να δικαστούν από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο.

Η παθούσα φέρεται να κατέθεσε στους αστυνομικούς, πως οι δύο συλληφθέντες ήταν στην ομάδα των έξι, αλλά όχι από αυτούς που της επιτέθηκαν ή από εκείνους που βιντεοσκοπούσαν. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 26χρονη αναφέρει πως οι δύο παρακολουθούσαν την όλη σκηνή.

Πρόσθετες πληροφορίες από ΑΠΕ, ΕΡΤ