Κρήτη: Στον εισαγγελέα ο 23χρονος που κατηγορείται οτι βίασε Σουηδή τουρίστρια στα Χανιά

Ο εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 23χρονου για ασέλγεια και σωματικές βλάβες ενώ αναζητείται ο 19χρονος δεύτερος δράστης
Tinnakorn Jorruang / EyeEm via Getty Images

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό 21χρονης Σουηδής τουρίστριας στα Χανιά, η οποία τον αναγνώρισε ως έναν από τα συνολικά δύο άτομα που προέβησαν στον ομαδικό βιασμό της.

Σύμφωνα με το cretapost, o εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις σε βάρος του 23χρονου για ασέλγεια και σωματικές βλάβες ενώ στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη.

Αναζητείται ο 19χρονος δεύτερος δράστης

Η Αστυνομία, αναζητά ακόμη τον19χρονο δεύτερο δράστη του βιασμού.

Η σύλληψη του 23χρονου έγινε μετά από καταγγελία 21χρονης απο τη Σουηδία, που ανέφερε στις Αρχές ότι γνώρισε τους δύο άντρες σε νυκτερινό κατάστημα της πόλης όπου διασκέδαζαν έχοντας καταναλώσει αλκοόλ.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία της, προσφέρθηκαν να την μεταφέρουν στο κατάλυμα όπου διέμενε, στην περιοχή του Γερανίου του Δήμου Πλατανιά, ωστόσο, όπως υποστήριξε, την οδήγησαν σε ερημική τοποθεσία και την κακοποίησαν σεξουαλικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοφιλή