Κριστιάνο Ρονάλντο: Η θερμή αγκαλιά του σε 10χρονο που επέζησε από το φονικό σεισμό στην Συρία

Το αίτημα του 10χρονου Ναμπίλ, ο οποίος επέζησε από το φονικό σεισμό στην Συρία, ήταν να συναντήσει κάποια στιγμή τον Κριστιάνο Ρονάλντο και αυτό έγινε πραγματικότητα.
.
.
Twitter

Ο Ναμπίλ Σαΐντ, 10 ετών, κατάφερε να πραγματοποιήσει το όνειρό του, δηλαδή να συναντήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον οποίο είχε χαρακτηρίσει ως το είδωλό του, όταν είχε διασωθεί έπειτα από τον φονικό σεισμό που «χτύπησε» την Συρία, από όπου κατάγεται.

Η Αλ Νασρ, η ομάδα που αγωνίζεται πλέον ο Κριστιάνο Ρονάλντο, φρόντισε να συμβεί η συνάντηση μεταξύ των δύο, όταν άκουσε για την αποκάλυψη που είχε κάνει στους διασώστες του ο νεαρός οπαδός του «CR7», δηλαδή το πόσο θα ήθελε να συναντήσει τον ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα η ομάδα φρόντισε για όλα τα έξοδα του ταξιδιού του 10χρονου αγοριού στην Σαουδική Αραβία, ενώ ο Ναμπίλ είχε την ευκαιρία να δει τον αγαπημένο του παίκτη να αγωνίζεται από κοντά.

Έπειτα την νίκη της Αλ Νασρ επί της Αλ Μπάτεν με 3-1, ήρθε η ώρα για να πραγματοποιηθεί το όνειρο του 10χρονου, καθώς γνώρισε από κοντά τον Κριστιάνο Ρονάλντο και έτρεξε στην αγκαλιά του αγαπημένου του ποδοσφαιριστή, ο οποίος τον περίμενε τον μικρό «ήρωα» με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη του.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία», εκμυστηρεύτηκε ο εκστασιασμένος πιτσιρικάς, λίγο πριν πέσει στην αγκαλια του Ρονάλντο και προσφέρουν οι δύο τους ένα από τα πιο συγκινητικά ενσταντανέ της χρονιάς.