Μαϊμού καπουτσίνος κάλεσε το 911 προκαλώντας αστυνομική κινητοποίηση σε ζωολογικό πάρκο

Φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί, δεν κατάφεραν να βρουν ανθρώπους σε κίνδυνο.
.
.
Facebook

Αστυνομικές δυνάμεις της κομητείας Σαν Λούις Ομπίσπο στη Καλιφόρνια έσπευσαν στο ζωολογικό κήπο μετά από κλήση στο 911, μόνο για να διαπιστώσουν πως αυτός που είχε καλέσει δεν ήταν άλλος από μια άτακτη μαϊμού.

Οι ελεγκτές στο τηλεφωνικό κέντρο που έλαβαν την κλήση το βράδυ του Σαββάτου, έστειλαν αμέσως ενισχύσεις στο Zoo to You, ένα πάρκο 320 χιλιόμετρα βορείως του Λος Άντζελες. Ωστόσο, φτάνοντας εκεί οι αστυνομικοί, δεν κατάφεραν να βρουν ανθρώπους σε κίνδυνο.

Ακάθεκτοι, αποφασισμένοι να λύσουν το μυστήριο, συνέχισαν να ερευνούν το χώρο.

«Κι έπειτα όλα λύθηκαν.Πρέπει να ήταν ο Ρουτ, η μαϊμού καπουτσίνος» αναφέρει σε ανάρτησή του στα social media το γραφείο του σερίφη, στην κομητεία Σαν Λουίς Ομπίσπο.

«Προφανώς, ο Ρουτ είχε σηκώσει το κινητό του ζωολογικού πάρκου που ήταν στο golf cart όχημα που χρησιμοποιείται για να κυκλοφορείς στην περιοχή των 40 στρεμμάτων».

Δεν είναι να απορεί κανείς, δεδομένου του ότι οι καπουτσίνοι είναι φιλοπερίεργα πλάσματα που παρατηρούν, περιεργάζονται και παίζουν με τα αντικείμενα που πιάνουν.

«Και αυτό ακριβώς έκανε κι ο Ρουτ. απλώς συνέβη να πατήσει το σωστό συνδυασμό κουμπιών στο τηλέφωνο και να μας καλέσει».

Δημοφιλή