Μαμά για δεύτερη φορά η Καμίλα Λάντινγκτον, η Τζο του «Grey’s Anatomy»

Η 36χρονη ηθοποιός γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι.
Rich Fury/Invision/AP

Η Καμίλα Λάντινγκτον, πρωταγωνίστρια της πολυβραβευμένης ιατρικής σειράς «Grey’s Anatomy» έγινε μαμά για δεύτερη φορά.

Την είδηση της γέννησης του γιου της ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτηση στο instagram: «Μετά από ένα τρίτο τρίμηνο κύησης που έμοιαζε με χρόνο, ο Ματ κι εγώ ανακοινώνουμε με χαρά τη γέννηση του γλυκού μας μωρού Λούκας, αλλιώς γνωστός ως το μικρό μου λιοντάρι...» έγραψε η Λάντινγκτον, στη λεζάντα της φωτογραφίας που τη δείχνει να κρατά χαμογελαστή στο στήθος της το νεογέννητο μωρό της.

Η Καμίλα Λάντινγκτον και ο επίσης ηθοποιός, σύζυγος της Μάθιου Άλαν έχουν και μία κορούλα, την τριών ετών Χέιντεν.

Η Βρετανο-Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε ότι, παρά το γεγονός ότι επρόκειτο για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, το άγχος της ήταν πολύ μεγαλύτερο λόγω πανδημίας.

«Είχα ανησυχίες όχι μόνο όσον αφορά την πιθανότητα να νοσήσω από κορονοϊό και τι θα μπορούσε ενδεχομένως να σημαίνει αυτό για την εγκυμοσύνη μου, αλλά επίσης για ζητήματα όπως το γεγονός ότι ο σύζυγός μου δεν μπορούσε να είναι μαζί μου κατά τη διάρκεια του τοκετού», δήλωσε στο People. Και πρόσθεσε ότι δεν της είχε περάσει από το μυαλό ότι έπρεπε να φορέσει μάσκα, σημειώνοντας όμως, ότι κατάλαβε πόσο σημαντική ήταν η χρήση της και διαβεβαιώνοντας τις μέλλουσες μαμάδες που θα γεννήσουν εν μέσω πανδημίας ότι ξέχασε πως τη φορούσε. «Είχα ωδίνες επί δεκαπέντε ώρες και συνέβησαν τόσα άλλα κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών ώστε το μυαλό μου ήταν αλλού», είπε η ηθοποιός, η οποία αποκάλυψε ότι η κόρη της είναι ενθουσιασμένη με την άφιξη του μωρού. «Όταν ήμουν έγκυος γαργαλούσε την κοιλιά μου και νόμιζε ότι γαργαλούσε το μωρό. Όταν ήρθε το μωρό στο σπίτι φιλούσε συνέχεια το κεφαλάκι του κι έλεγε πόσο γλυκούλης είναι. Ανακουφιστήκαμε γιατί δεν ξέρεις ποτέ πώς θα αντιδράσει ένα μικρό παιδί που αποκτά αδελφάκι. Η μέρα που τον φέραμε στο σπίτι θα είναι μία από τις καλύτερες αναμνήσεις της ζωής μου».

Πηγή: People