Μαντόνα: Το Instagram σχεδιάστηκε για να σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα

Οι δηλώσεις της τραγουδίστριας στη βρετανική The Sun.

Η Μαντόνα μπορεί να έχει 14 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι το αγαπημένο της μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η «βασίλισσα της ποπ» δήλωσε σε συνέντευξή της στη βρετανική εφημερίδα The Sun ότι το Instagram «σας κάνει να αισθάνεστε άσχημα» και ότι η πλατφόρμα μετατρέπει τους χρήστες σε «σκλάβους ώστε να κερδίσουν την έγκριση άλλων χρηστών».

«Μπαίνεις στη διαδικασία να συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους ανθρώπους. Πρέπει να είμαι έτσι, να συμπεριφέρομαι έτσι, να μοιάζω με αυτόν/αυτήν; Θα με κάνει αυτό περισσότερο δημοφιλή ή επιτυχημένο;», είπε η Μαντόνα. Μεταξύ άλλων, η Μαντόνα αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να βάλει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο αμέσως αναθεώρησε. «Δεν θα μπορούσα να φανταστώ χειρότερη δουλειά».

Το 14ο άλμπουμ της Μαντόνα με τίτλο «Madame X» είναι το νέο μετά την κυκλοφορία του «Rebel Heart» από το 2015. Έχει ήδη κυκλοφορήσει και περιλαμβάνει 15 τραγούδια. Η τραγουδίστρια έχει δηλώσει ότι έμπνευση για τη δημιουργία των τραγουδιών, αποτέλεσε η διαμονή της στην Πορτογαλία. Μερικά τραγούδια όπως τα «Crave», «Medellin», «I Rise» και «Dark Ballet» ήταν ήδη διαθέσιμα προς αγορά και ακρόαση.