Το ένα και μοναδικό πράγμα που στενοχώρησε τη Μέισι Γουίλιμς στον 8ο κύκλο του GoT

Και η Χέντεϊ μιλάει για έναν «ξενέρωτο» θάνατο της Σέρσεϊ.

Η Μέισι Γουίλιαμς, η οποία υποδύθηκε την Αρυα Σταρκ στις οκτώ σεζόν του «Game of Thrones», αποκάλυψε τη μοναδική εξέλιξη της ιστορίας του χαρακτήρα της στα τελευταία επεισόδια, για την οποία λυπήθηκε που δεν πραγματοποιήθηκε.

Σε συνέντευξή της με το Entertainment Weekly μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου της σειράς, η ηθοποιός είπε ότι η μεγαλύτερή της στεναχώρια αφορά το γεγονός ότι δεν γύρισε ούτε μια σκηνή με την Λίνα Χίντι (Σέρσεϊ Λάνιστερ). Η Σέρσεϊ βρισκόταν για πολλά χρόνια στη λίστα με εκείνους που ήθελε να σκοτώσει η Αρυα, όμως αυτό δεν συνέβη ποτέ στα έξι επεισόδια της όγδοης σεζόν.

«Το μόνο που ήθελα ήταν να βρεθώ στο πλατό με τη Λίνα ξανά, είναι άνθρωπος που θέλεις να είσαι μαζί του. Και ήθελα η Αρυα να σκοτώσει τη Σέρσεϊ, ακόμα κι αν αυτό σήμαινε ότι θα πεθάνει και η Αρυα μαζί. Εφτασα σε σημείο να σκέφτομαι καθώς διάβαζα το σενάριο ότι στη σκηνή που η Σέρσεϊ βρίσκεται μαζί με τον Τζέιμι στο King’s Landing, πίσω από το πρόσωπο του δεύτερου θα αποκαλυφθεί η Αρυα που φορούσε μάσκα και θα πεθάνει μαζί με τη Σέρσεϊ. Σκεφτόμουν ότι αυτή έπρεπε να είναι η εξέλιξή της».

Όσον αφορά την εξέλιξη της Αρυα, η ηθοποιός αποδέχθηκε το διαφορετικό και πιο αισιόδοξο ταξίδι του χαρακτήρα της στην τελευταία σεζόν και το αιτιολογεί. «Ο Χάουντ λέει: ”Θέλεις να γίνεις σαν εμένα; Θέλεις να ζήσεις τη ζωή σου όπως εγώ;”. Στο μυαλό μου η απάντηση ήταν, ”ναι”. Αλλά από τη στιγμή που ”κοιμήθηκε” με τον Γκέντρι, είδε ξανά τον Τζον και συνειδητοποίησε ότι δεν πολεμάει μόνο για τον εαυτό της, αλλά και την οικογένειά της, αυτό φέρνει στην επιφάνεια όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα τα οποία η Αρυα δεν έχει αισθανθεί εδώ και πολύ καιρό. Οταν ο Χάουντ τη ρωτάει αν έχει άλλη επιλογή, ξαφνικά υπάρχουν πολλά περισσότερα πράγματα στη ζωή της για τα οποία μπορεί να ζήσει, πράγματα που μπορεί να κάνει. Ηταν ένα σοκ για μένα, γιατί δεν φαντάστηκα ότι αυτή θα είναι η ιστορία της φέτος. Δεν νομίζω ότι είναι ένα “Game of Thrones” τέλος για την Αρυα, αλλά ένα ευτυχισμένο τέλος», είπε η Γουίλιαμς.

Και η Χίντι όμως, δήλωσε στο EW ότι ο θάνατος της Σέρσεϊ δεν έμοιαζε με αυτόν που είχε φανταστεί και πάντα πίστευε ότι η Σέρσεϊ θα «έπεφτε» στα χέρια της Αρυα. «Αυτό φανταζόμουν μέχρι που διάβασα το σενάριο. Δεν είχε καμία σχέση με τον θάνατο που ”ονειρευόμουν” για τη Σέρσεϊ. Ηταν λίγο ξενέρωτος θάνατος, αλλά πρέπει να αποδεχθούμε ότι δεν ήταν γραφτό». Ωστόσο, η Χίντι χαρακτήρισε την τελευταία σκηνή της Σέρσεϊ με τον Τζέιμι, ως «ένα ποίημα», παρόλο που δεν ήταν αυτό που περίμενε.