Μητέρα και η 6 ετών κόρη της βιάστηκαν από ομάδα αντρών σε αυτοκίνητο εν κινήσει

Φρικτή υπόθεση βλέπει το φως της δημοσιότητας στην Ινδία.
Future Publishing via Getty Images

Μια μητέρα και η 6 ετών κόρη της στην Ινδία βιάστηκαν από μια ομάδα αντρών που προσφέρθηκε να τους γυρίσει σπίτι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι δύο τους αποδέχτηκαν την προσφορά των αντρών να τους επιστρέψουν από την ιερή τοποθεσία Πιράν Καλιγιάρ στην επαρχία Ουταραχάντ.

Σύμφωνα με την αρχηγό της αστυνομίας Πραμέντρα Ντοβάλ, ο άντρας που οδηγούσε το αυτοκίνητο και είναι γνωστός με το όνομα Σονού, είχε μέσα στο αυτοκίνητο κάποιους φίλους όταν επιβίβασαν τη μητέρα και το μικρό κορίτσι.

Η μητέρα είπε ότι δεν μπορούσε να πει πόσοι ακριβώς άντρες ήταν μέσα στο όχημα, μόνο ότι οι φίλοι απευθύνονταν στον οδηγό, αποκαλώντας τον Σονού, σύμφωνα με το NDTV.

Ο Σονού και οι υπόλοιποι άντρες βίασαν τη γυναίκα και την κόρη της στο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν εν κινήσει και στη συνέχεια τις παράτησαν κοντά σε ένα κανάλι, ανέφερε η αστυνομία.

Η μητέρα κατάφερε να φτάσει στο κοντινό αστυνομικό τμήμα, όπου κατήγγειλε τον βιασμό. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε μαζί με την κόρη στο νοσοκομείο Ρούρκε, όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν τη σεξουαλική επίθεση.

Η αστυνομία δεν έχει καταφέρει ακόμη να εντοπίσει τον ύποπτο και οι έρευνες είναι σε εξέλιξη.

Το αρρωστημένο έγκλημα έρχεται μετά τον ομαδικό βιασμό μιας 13χρονης τον περασμένο μήνα στη χώρα, με τον αστυνομικό στον οποίο το κατήγγειλε να τη βιάζει και πάλι. Ο αστυνομικός Τιλαντχάρι Σαρόζ συνελήφθη, όταν προσπάθησε να διαφύγει.

Η ινδή πολιτικός Πριγιάνκια Γκαντι Βάντρα αναρωτήθηκε οργισμένη: «Αν τα αστυνομικά τμήματα δεν είναι ασφαλή για γυναίκες, τότε που θα πάνε για καταγγελίες».

Μια πρόσφατη μελέτη της World Vision India διαπίστωσε ότι μέχρι τα μισά από τα παιδιά της χώρας έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.