Μέγαρα: Νέα άγρια κακοποίηση ζώου - Σκυλίτσα βιάστηκε με σίδερο και πέθανε (Σκληρές Εικόνες)

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή της φιλοζωική ομάδα της περιοχής.
Maria Arkomani/Facebook

Νέα αδιανόητη κτηνωδία με άγρια κακοποίηση ζώου στα Μέγαρα προκαλεί οργή και αποτροπιασμό. Συγκεκριμένα καταγγέλλεται πως μία σκυλίτσα βιάστηκε με σίδερο και πέθανε, με την υπόθεση να συγκρίνεται από φιλόζωους με αυτή του Όλιβερ στην Αράχωβα.

Όπως δημοσιοποίησε στο Facebook η Μαρία Αρκομάνη, ιδρύτρια του Φιλοζωικού Σωματείου Μεγάρων «Αδέσποτος Παλμός», η «Μπουμπού» κακοποιήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο, με ένα μεγάλο μεταλλικό σίδερο. Στο ζωάκι πραγματοποιήθηκε νεκροψία, και πάρθηκαν αποτυπώματα και από το παλούκι. Αμοιβή δίνει το Σωματείο σε όποιον κατονομάσει τον δράστη.

Η ανακοίωση της φιλοζωικής ομάδας:

🆘️⭕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ⭕🆘️ ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Αγαπημένοι φίλοι γνωρίζουμε πως βλέποντας αυτές τις εικόνες μας ήρθε για ακόμα μια φορά ο Όλιβερ .Μόλις γύρισα από το ΑΤ Μεγάρων. Δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε να πούμε τώρα τίποτα διότι έχουμε κάνει κάποιες διαδικασίες που δεν θέλουμε να τις πούμε καθώς ίσως κάποιοι προετοιμαστουν. Εάν κάποιες από τις υπόνοιες μας βγουν αληθινές τότε υπάρχει μια μεγάλη νίκη. Τρίτη Τετάρτη θα κάνουμε μια νέα δημοσίευση ολοκληρωμένη. Απλά εμπιστευτείτε μας .. Ένα τεράστιο ευχαριστώ οφείλω στον Διοικητή του ΑΤ ΜΕΓΑΡΩΝ Δημήτριο Βανάκα , τον αξιωματικό Marios Stathopoulos που ξεπερνάει πάντα το έργο του στην ΕΑ και ένα τεράστιο ευχαριστώ στον εισαγγελέα..Κρατήστε αυτά προς ώρας… Δεν θα γίνει καμία δήλωση σε κανάλια ,δημοσιογράφους που μας έχουν καλέσει έως ότου κλείσουμε κάποια πράγματα .Σας ευχαριστούμε ______________________ Άλλος ένας ΟΛΙΒΕΡ . Άλλο ένα πλάσμα που δολοφονήθηκε με μια ανώμαλη πράξη..Αυτός ο άνθρωπος που το έκανε ζει ανάμεσα μας .. Στα Μέγαρα… Η Μπουμπου όπως αναφέρει η κοπέλα που την φρόντιζε βρέθηκε νεκρή έχοντας το παλούκι καρφωμένο πίσω από το άτυχο πλάσμα.. Αμέσως κάλεσε το 100 και έγιναν όλες οι διαδικασίες. Το ζωάκι οδηγήθηκε σε νεκροψία, και πάρθηκαν αποτυπώματα από το παλούκι που της έβγαλαν. Η ομάδα μας δίνει 1000 ευρώ σε όποιον πάει στην αστυνομία και αναφέρει ονομαστικά ποιο είναι αυτό το κτήνος που το έκανε . Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ..Ένας δολοφόνος είναι ανάμεσα μας και ανά πάσα στιγμή θα γίνει και άλλο κακό.. Εκλιπαρουμε οποιος τον είδε να πάει να το καταθέσει στην αστυνομία για να σωθούν και άλλα ζώα και ανθρωποι .. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα να τον βρούμε και να ξέρει πως δεν θα γλιτώσει….

Σας παρακαλούμε ΜΙΛΗΣΤΕ….

Με εκτίμηση

Η ομάδα

Αδέσποτος Παλμός-Stray Pulse

Animal Rescue Team

Παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου

Η αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Αναστασία Μασούρα απέστειλε στον διευθύνοντα την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παραγγελία σχετικά με την θανάτωση του σκύλου στα Μέγαρα.

Ειδικότερα, νεκρό και άγρια κακοποιημένο βρέθηκε αδέσποτο σκυλί στα Μέγαρα το οποίο έφερε μια τρύπα δίπλα στα γεννητικά του όργανα. Ο κτηνίατρος στον οποίο μεταφέρθηκε το νεκρό σκυλί, διαπίστωσε ότι η οπή ήταν διαμέτρου δύο εκατοστών περίπου στην δεξιά περινεϊκή χώρα. Παράλληλα από ακτινογραφία που έγινε διαπιστώθηκε κάταγμα πυέλου.

Δημοφιλή