Μέγκαν και Χάρι: Σπίτι στο Μαλιμπού ψάχνει το πριγκιπικό ζευγάρι

Δίπλα στις κατοικίες των Κιμ Καρντάσιαν, Τζένιφερ Άνιστον και Ντικάπριο, επειδή στη Μέγκαν της λείπει ”το σπίτι της”.
Χάρι και Μέγκαν/ Instagram

Έχει περάσει αρκετός καιρός που τα μέσα ενημέρωσης έχουν ασχοληθεί με την βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα με τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ.

Μετά το σάλος που προκλήθηκε με την ενοικίαση ιδιωτικού τζετ για τα ταξίδια τους, μια νέα φήμη έρχεται να ταράξει και πάλι τα νερά. Φίλοι του ζευγαριού υποστηρίζουν πως ο Χάρι και η Μέγκαν ψάχνουν για σπίτι στο Μαλιμπού, δίπλα στις κατοικίες των Κιμ Καρντάσιαν, Τζένιφερ Άνιστον και Ντικάπριο, επειδή της Μέγκαν της λείπει ”το σπίτι της”.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ζευγάρι αναμένεται να μετακομίσει στις ΗΠΑ μόλις βρουν την κατάλληλη οικία, η οποία δεν θα τους βγει και πολύ φθηνή. Το πιο φθηνό σπίτι στο Μαλιμπού με 3 υπνοδωμάτια μπορεί να φτάσει και τα 7 εκατομμύρια δολάρια.

«Η Μέγκαν και ο Χάρι ψάχνουν για σπίτι σε αυτά τα μέρη και συγκεκριμένα στο Mαλιμπού. Είναι λογικό, η Μέγκαν έχει μεγαλώσει στις ΗΠΑ, εδώ είναι όλοι οι φίλοι της και είναι πολύ εύκολο να χαθείς στο πλήθος. Θα υπάρχει μεγαλύτερη μυστικότητα», σχολίασε ο Έντμουντ Φράι, ιδιοκτήτης μαγαζιού της περιοχής και φίλος της δούκισας.

Θα αφήσει, όμως, η βασίλισσα Ελισάβετ την Μέγκαν να κάνει ότι θέλει και να απομακρυνθεί από το παλάτι;

πηγή: Daily Mail