Μουντιάλ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε τον Σάντος ότι θα φύγει από το Κατάρ»

Δημοσίευμα-«φωτιά» από την Record, διαψεύδει η Ομοσπονδία της Πορτογαλίας.
Mike Egerton - PA Images via Getty Images

«Βόμβα», εφόσον αληθεύει, είναι το δημοσίευμα της έγκριτης πορτογαλικής εφημερίδας Record, σύμφωνα με την οποία ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε τον Φερνάντο Σάντος ότι θα φύγει από το Μουντιάλ στο Κατάρ.

JACK GUEZ via Getty Images

Σύμφωνα με το επίμαχο ρεπορτάζ, υπήρξε έντονη λογομαχία =μεταξύ του CR7 και του προπονητή της Εθνικής Πορτογαλίας, όταν ο δεύτερος του ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται στον πάγκο για τον αγώνα με την Ελβετία.

PAUL ELLIS via Getty Images

Στην λογομαχία, σύμφωνα πάντα με την Record, ο Κριστιάνο είπε στον Σάντος ότι θα πάρει τις βαλίτσες του και θα φύγει από το Μουντιάλ τελείως. Όταν έκατσε και το σκέφτηκε, αποφάσισε να βάλει την ομάδα πάνω από τον εαυτό του και να παραμείνει.

Η Πορτογαλική Ομοσπονδία διαψεύδει την Record, βγάζοντας σχετική ανακοίνωση.

«Τα Μέσα δημοσίευσαν ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από την εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον Ομοσπονδιακό προπονητή, Φερνάντο Σάντος. Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πορτογαλίας ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας, Κριστιάνο Ρονάλντο, απείλησε να φύγει κατά τη διάρκεια των αγώνων του Κατάρ. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δημιουργεί καθημερινά ένα μοναδικό ρεκόρ στην υπηρεσία της εθνικής ομάδας και της χώρας, το οποίο πρέπει να γίνει σεβαστό και το οποίο πιστοποιεί τον αδιαμφισβήτητο βαθμό αφοσίωσής του στην εθνική ομάδα.
Παρεμπιπτόντως, ο βαθμός αφοσίωσής του παίκτη με τις περισσότερες συμμετοχές με την Πορτογαλία φάνηκε και πάλι -αν χρειαστεί- στη νίκη επί της Ελβετίας, στη φάση των 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας, οι προπονητές και όλη η Ομοσπονδία είναι, όπως ήταν από την πρώτη μέρα, πλήρως αφοσιωμένοι και ενθουσιώδης στην οικοδόμηση αυτού που θέλει η χώρα να είναι η καλύτερη συμμετοχή της Πορτογαλίας ποτέ σε Παγκόσμιο Κύπελλο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

via Associated Press

Αργότερα ο Ρονάλντο με την ανάρτηση του στον λογαριασμό του στο Twitter, θέλησε να διαλύσει τις φήμες ή απλώς να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

«Είμαστε μια ομάδα πολύ δεμένη για να μας διαλύσουν οι εξωτερικοί παράγοντες. Είμαστε ένα πολύ γενναίο έθνος το οποίο δεν θα φοβηθεί κανέναν. Μια πραγματική ομάδα, η οποία θα παλέψει για το όνειρο μέχρι το τέλος! Πιστέψτε το μαζί μας! Πάμε Πορτογαλία!» έγραψε.

Υπενθυμίζεται πως η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά το Μαρόκο, το ερχόμενο Σάββατο (10 Δεκεμβρίου) στις 17:00.

Πηγή: ΕΡΤ

Δημοφιλή