Μπρονξ: Μητέρα φέρεται να σκότωσε τα δύο παιδιά της γιατί πίστευε πως ήταν «δαιμονισμένα»

Τα πτώματα των αγοριών βρέθηκαν κάτω από ένα σωρό βρεγμένα ρούχα στη μπανιέρα, με το λαιμό και τον κορμό τους να είναι άγρια κομμένα.
via Associated Press

Ακόμα και οι έμπειροι αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος του Μπρονξ στην Νέα Υόρκη είναι σοκαρισμένοι από την υπόθεση δολοφονίας δύο μικρών παιδιών ηλικίας 3 ετών και 11 μηνών.

Θύτης είναι η μητέρα τους, 22 ετών, η οποία φέρεται να τα δολοφόνησε γιατί πίστευε πως ήταν «δαιμονισμένα», αναφέρει η Νew York Post.

Η Ντιμόν Φλέμινγκ, που είχε εμμονή με τον δαιμονισμό, είχε γράψει το Σάββατο (26/11) στην σελίδα της στο Facebook το εξής, ανατριχιαστικό μήνυμα: «Είναι μόνο ένας ο αληθινός Θεός και μετανοώ για όλες τις λανθασμένες πράξεις και την αρνητική επιρροή. Εγκαταλείπω όλα τα πράγματα που δεν με εξυπηρετούν πλέον...... Σε ευχαριστώ για το έλεός σου».

Η 22χρονη στο παρελθόν είχε εξεταστεί ως ύποπτη για ακατάλληλη φροντίδα του μεγαλύτερου γιου της, του Ντε Σον Φλέμινγκ από τις αρμόδιες υπηρεσίες μετά τη γέννηση του.

Δεν είναι σαφές ποια ήταν τα ευρήματα της έρευνας και ποια μέτρα ελήφθησαν, αν αυτά ελήφθησαν ποτέ.

Η Φλέμινγκ έχει συλληφθεί, αλλά βρίσκεται υπό ψυχιατρική αξιολόγηση στο νοσοκομείο Άγιος Βαρνάβας και αναμένει κατηγορίες για τις φρικιαστικές δολοφονίες του ΝτεΣόουν και του μωρού της, Οκτάβιους, στο διαμέρισμα της οικογένειας σε καταφύγιο αστέγων της πόλης.

Τα πτώματα των αγοριών βρέθηκαν κάτω από ένα σωρό βρεγμένα ρούχα στη μπανιέρα, με το λαιμό και τον κορμό τους να είναι άγρια κομμένα.

Σύμφωνα με μαρτυρία γείτονα βγήκε έξω και φώναζε: «Τι έκανα;».

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο βρήκαν τη Φλέμινγκ γυμνή στην κουζίνα του διαμερίσματός της να προσπαθεί να ανάψει φωτιά.

Οι αστυνομικοί δεν πρόσεξαν ότι τα δύο σκοτωμένα αδέρφια ήταν θαμμένα κάτω από ένα σωρό ρούχα στην μπανιέρα όταν πήραν τη μητέρα. Οι Αρχές είχαν ενημερωθεί από έναν γείτονα ότι τα είχε ο πατέρας τους.

Στη συνέχεια, η αστυνομία κλήθηκε ξανά στο διαμέρισμα, αφού τις σορούς των παιδιών βρήκε ο 31χρονος πατέρας Κολόμβος Καναδά.

Γείτονες και γνωστοί είπαν ότι η οικογένεια ζούσε στο καταφύγιο για περίπου ένα χρόνο - και ισχυρίστηκαν πως η γυναίκα φερόταν περίεργα και κακομεταχειριζόταν τα παιδιά.

Δημοφιλή