Ναύπλιο: Επιχειρηματίας έπεσε στη θάλασσα λόγω προστίμου για κορονοϊό

Μπροστά από το κατάστημα του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
Eurokinissi

Επεισοδιακός ήταν ο έλεγχος αργά το βράδυ της Τετάρτης 12 Αυγούστου από την αστυνομία σε καφετέρια στην παραλία του Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το argolidatv.gr, ο έλεγχος από τα αστυνομικά όργανα διαπίστωσε παράβαση του αριθμού των ατόμων στο κατάστημα με αποτέλεσμα να επιβληθεί, το κλείσιμο του καταστήματος και πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο ιδιοκτήτης ευρισκόμενος σε μεγάλη ταραχή και σε μια κίνηση απόγνωσης πήδηξε στη θάλασσα μπροστά από το κατάστημα του και μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κόσμου.

Προκλήθηκε μεγάλη αναστάτωση, καθώς πολύς κόσμος δεν κατάλαβε τι είχε συμβεί, ενώ με την βοήθεια κάποιων ψυχραιμότερων, ο επιχειρηματίας ανασύρθηκε σε κατάσταση σοκ από την θάλασσα.

Στο σημείο έσπευσε το Λιμενικό και το ΕΚΑΒ που μετέφερε τον ιδιοκτήτη της καφετέριας στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Κληθείς να σχολιάσει το περιστατικό ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλίας, από την Αργολίδα όπου παραβρέθηκε για τα εγκαίνια του Πυροσβεστικού Κλιμακίου της Νεας Επίδαύρου, τόνισε πως το ζήτημα του κορονοϊού δεν σηκώνει αστεία και επανέλαβε ότι είναι απαραίτητη η τήρηση των μέτρων από όλους προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.