ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
03/06/2019 19:54 EEST

Νέα τουριστική επένδυση στη Σαντορίνη

Ξεκίνησε τη λειτουργία του τo Kivotos Santorini στο Ημεροβίγλι.

Η Σαντορίνη, όπως και η Μύκονος, θεωρούνται τα δύο πιο κοσμοπολίτικα νησιά της χώρα μας. Το διεθνές τζετ σετ επισκέπτεται τα νησιά αυτά, που προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και σε υψηλή τιμή βέβαια.

Στη Σαντορίνη, που δεν κατασκευάζονται, πλέον, μεγάλες τουριστικές μονάδες, οι μικρές που ανοίγουν κάνουν τη διαφορά. Προ ημερών, ξεκίνησε να λειτουργεί η νέα σημαντική επένδυση της οικογένειας Μιχόπουλου, στην οποία ανήκει και το 5άστερο Kivotos Mykonos στον Ορνό της Μυκόνου.

Το Kivotos Santorini, βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία, στο Ημεροβίγλι, μία από τις πιο όμορφες περιοχές της Σαντορίνης. Με 8 μοναδικές σουίτες εύκολα προσβάσιμες, το Kivotos Santorini, διαθέτει βέβαια και gourmet εστιατόριο με την υπογραφή του σεφ Λευτέρη Σουλτάτου.

Η φιλοξενία ακολουθεί τη φιλοσοφία που διέπει και το Kivotos Mykonos, όσον αφορά στις υπηρεσίες, ενώ το στιλ της διακόσμησης έχει τη σφραγίδα της οικογένειας Μιχόπουλου, προσαρμοσμένο στο τοπίο και το περιβάλλον της Σαντορίνης που είναι επηρεασμένο από τη λάβα του ηφαιστείου και από το μαύρο χρώμα που χαρακτηρίζει το νησί.