Νεαρή Καλιφορνέζα έφαγε 32 ρολά σούσι και κατέληξε στα επείγοντα

Η υπερβολική αγάπη για σούσι έστειλε μια νεαρή από την Καλιφόρνια στα επείγοντα νοσοκομείου με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.
Aleksandr Zubkov via Getty Images

Κοιλιόδουλο ονομάζουμε κάποιον που είναι εξαιρετικά λαίμαργος, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να ικανοποιήσει τη μανία του για φαγητό.

Συχνά συναντάμε τέτοιους ανθρώπους και ορισμένες φορές η λαιμαργία τους μπορεί ακόμα και να τους σκοτώσει.

Τρανό παράδειγμα είναι η 24 ετών Ντανιέλε Σαπίρο από το Μάουντεν Βιού της Καλιφόρνια η οποία βρέθηκε στα επείγοντα από υπερβολική κατανάλωση σούσι.

Η νεαρή, τον περασμένο μήνα, ήθελε να κάνει απόσβεση της αξίας των χρημάτων της σε έναν μπουφέ σούσι των 50 δολαρίων στο εστιατόριο «Sushi 85» με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τον εαυτό της και να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Η Σαπίρο, όπως διαβάζουμε στη New York Post, αφού έφαγε 32 ρολά σούσι άρχισε να αισθάνεται δυσφορία. Μετά το φαγοπότι, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα επείγοντα νοσοκομείου με έντονους πόνους στο στομάχι όπου και διαγνώστηκε με γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση.

Στις 23 Δεκεμβρίου, η νεαρή μοιράστηκε την εμπειρία σε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο επιδεικνύει τα «βουνά» του φαγητού που κατανάλωσε ώστε να αναγκαστεί να επισκεφτεί τα επείγοντα του νοσοκομείου που την άφησε με ενδοφλέβια στην αγκαλιά της.

Η προειδοποίησή της προς τους λάτρεις του σούσι έχει γίνει από τότε viral με πάνω από 11,3 εκατομμύρια προβολές.

«Είμαι μεγάλος θαυμαστής του σούσι. Μου αρέσει να τρώω δύο φορές το μήνα αν είμαι τυχερή», είπε η Σαπίρο, προσθέτοντας ότι είχε προγραμματίσει ένα ταξίδι για να δειπνήσει με ιαπωνικό φαγητό με τη φίλη της. «Ανυπομονούσαμε και οι δύο για την εμπειρία «φάτε όσο σούσι μπορείτε» και πρόσθεσε: «Το δείπνο μας διήρκεσε περίπου δύο ώρες γιατί ήμασταν τόσο γεμάτοι που έπρεπε να κάνουμε διαλείμματα, Ξεκίνησε με σούπα miso, τέσσερα gyoza και jalapeño poppers».

Μετά συνέχισε με τα 32 ρολά σούσι.

«Αμέσως μετά το δείπνο ήμασταν τόσο γεμάτοι που έπρεπε να καθίσουμε στο αυτοκίνητό μου για περίπου 30 λεπτά πριν οδηγήσουμε στο σπίτι», είπε. «Το στομάχι μου ένιωθα πολύ σφιχτό από όλο το σούσι που είχα καταναλώσει».

Η Σαπίρο στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του φίλου της για να προσπαθήσει να το ηρεμήσει. «Εκείνο το βράδυ πήγα να κοιμηθώ στο σπίτι του φίλου μου και είχα τον χειρότερο πόνο στο στομάχι. Δεν είμαι άνθρωπος του πρωινού ξυπνήματος, οπότε όταν ξύπνησα γύρω στις 6 το πρωί της επόμενης μέρας κατάλαβα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά», είπε, και πρόσθεσε: «Το στομάχι και το στήθος μου είχαν έντονο πόνο και ήταν δύσκολο να πάρω βαθιές αναπνοές». Ο φίλος της και η γιαγιά της φέρεται να την οδήγησαν στο νοσοκομείο, όπου διαγνώστηκε με παλινδρόμηση οξέος και της χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή για να ανακουφίσει τον πόνο της.

Μετά τη θεραπεία, η νεαρή παραδέχτηκε ότι χρειάστηκαν αρκετές ημέρες για να αναρρώσει και να αισθανθεί ξανά φυσιολογικά.

Πηγή: nypost.com

Δημοφιλή