Ρωτάει στο Reddit αν πρέπει να χωρίσει το σύντροφό της επειδή τον βίασαν όταν ήταν παιδί

«Δεν μπορώ να κάνω σεξ μαζί του γιατί μου έρχεται στο μυαλό αυτή η εικόνα».
fizkes via Getty Images

Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να βοηθήσεις κάποιον που έχει υπάρξει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης και προσπαθεί να το ξεπεράσει. Το σίγουρο είναι ότι το να χωρίσεις με αυτό το άτομο εξαιτίας αυτού που βίωσε, δεν είναι η λύση.

Μια 20χρονη γυναίκα στην Αμερική ζήτησε την ”συμβουλή” των χρηστών του Reddit αν πρέπει να παρατήσει τον σύντροφό της επειδή είχε πέσει θύμα βιασμού όταν βρισκόταν σε νεαρή ηλικία.

Η 20χρονη μοιράστηκε την ιστορία της με τους χρήστες και τους αποκάλυψε πως πρόσφατα ανακάλυψε ότι ο 24χρονος σύντροφός της είχε βιαστεί επανειλημμένα από τον θετό του αδερφό όταν ήταν μόλις 11 ετών.

Την ιστορία την διηγήθηκε ο ίδιος σε εκείνη και ήταν εμφανώς δυσαρεστημένος. Η εικόνα όμως που είχε για αυτόν γκρεμίστηκε και πλέον δεν αισθάνεται κάποια έλξη για εκείνον.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά της, δεν νιώθει την επιθυμία να κάνει σεξ μαζί του για την απωθεί η εικόνα που δημιουργεί στο μυαλό της, δηλαδή τον θετό του αδερφό να τον βιάζει!

Είναι πραγματικά αδιανόητη και μόνο η σκέψη ότι κάποιος θα χώριζε για έναν τέτοιο λόγο όμως κάτι τέτοιο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο και οι αντιδράσεις ήταν έντονες.

«Κάνε του την χάρη και χώρισε μαζί του. Μετά θα μπορέσει να βρει μια πραγματική κοπέλα» γράφει ένας χρήστης του Reddit ενώ ένας άλλος σχολιάζει:

«Σκέψου εσύ να είχες βιαστεί και αυτός σε χώριζε. Δεν ακούγεται τόσο ωραίο τώρα, έτσι;»

Οι περισσότεροι την χαρακτηρίζουν αναίσθητη και κακό άνθρωπο που πρόδωσε την εμπιστοσύνη του φίλου της.

(Πηγή Independent)

Δημοφιλή