Νεκρή πρωτοετής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων σε εκπαιδευτικό ταξίδι

Σύμφωνα με ανακοίνωση, παρουσίασε «εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας».
.
.
ΠΝ

Πρωτοετής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων πέθανε τα ξημερώματα αφού παρουσίασε «εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας» κατά τη διάρκεια εξπαιδευτικού ταξιδιού, όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, διακομίστηκε την Τρίτη σε νοσοκομείο της Νάπολης στην Ιταλία και τις πρωινές ώρες της πέμπτης η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να εισαχθεί στη ΜΕΘ. Κατέληξε τις πρωινές ώρες της Παρασκευής, και τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Ακολουθεί η πλήρης ανακοίνωση:

«Την Τρίτη 23 Αυγούστου 2022 η Πρωτοετής Ναυτική Δόκιμος Κ.Ε. η οποία επέβαινε στο ΠΓΥ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ, στο πλαίσιο Θερινού Εκπαιδευτικού Πλου της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Νάπολης Ιταλίας καθόσον παρουσίασε εμπύρετο αγνώστου αιτιολογίας. Πρωινές ώρες της 24ης Αυγούστου η κλινική της εικόνα παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και εισήχθη στη ΜΕΘ όπου κατέληξε πρωινές ώρες της 25ης Αυγούστου.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου διερευνώνται.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού εκφράζει τη λύπη του για την απώλεια της Ναυτικού Δοκίμου και τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους της».

Δημοφιλή