Ενας πανύψηλος Αγιος Βασίλης με μάσκα έφτασε από τώρα στην Γλυφάδα

Στην γωνία των οδών Λαζαράκη και Αγγέλου Μεταξά. Πού θα στηθεί ένας ακόμα.
Ο Αγιος Βασίλης στην πλατεία της Γλυφάδας
Ο Αγιος Βασίλης στην πλατεία της Γλυφάδας

Ενας εντυπωσιακός Αγιος Βασίλης έχει στηθεί στην Γλυφάδα στην γωνία Λαζαράκη και Μεταξά. Εντυπωσιακός από άποψη μεγέθους διότι φθάνει τα δέκα μέτρα.

Μια άλλη καινοτομία είναι ότι ο συγκεκριμένος Αη Βασίλης φορά μάσκα - πλήρως προσαρμοσμένος στο πνεύμα των ημερών και στις ανάγκες ατομικής προστασίας που επιβάλλει η πανδημία.

Σύντομα άλλος ένας ίδιος, θα στηθεί στην Τερψιθέα, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Τρύφωνα, μας πληροφορούν οι άνθρωποι του δήμου Γλυφάδας.

«Κάναμε κάτι ακόμα που ελπίζουμε ότι θα φέρει πολλά χαμόγελα σε όλους. Κυρίως στα παιδιά μας. Ο μεγαλύτερος Άγιος Βασίλης που έχει μπει ποτέ στη Γλυφάδα, ύψους δέκα μέτρων, είναι από σήμερα στην πόλη μας, στη γωνία Λαζαράκη και Μεταξά. Φέτος, δεν βαστάει μόνο εικόνα και χαρτί, αλλά φυσικά και τη μάσκα του, που δεν θα την αποχωριστεί καθόλου», τονίζει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου. Και προσθέτει:

Ο Αη Βασίλης έφτασε στην Γλυφάδα.
Ο Αη Βασίλης έφτασε στην Γλυφάδα.

«Ένα ”αδερφάκι” του θα τοποθετηθεί τις επόμενες ημέρες στην Τερψιθέα, απέναντι από τον Άγιο Τρύφωνα. Για να μας χαρίζει ζεστασιά, χαμόγελο και αισιοδοξία σε μια περίοδο που τα έχουμε τόσο ανάγκη. Στο σάκο του φέτος φέρνει το μεγαλύτερο δώρο, την υγεία και την ελπίδα. Ας φτάσει με το καλό σε κάθε σπίτι».