Ο ανιψιός του Μάικλ Τζάκσον, Τζααφάρ Τζάκσον θα τον ενσαρκώσει σε ταινία για τη ζωή του

Ο ανιψιός του τραγουδιστή, πατέρας του οποίου είναι ο Τζερμέιν Τζάκσον, ηχογραφεί τα δικά του τραγούδια από το 2019.
Ο Τζααφάρ (αριστερά) κι ο Μάικλ Τζάκσον.
Ο Τζααφάρ (αριστερά) κι ο Μάικλ Τζάκσον.
Getty/Getty

Φαίνεται ότι η επερχόμενη βιογραφική ταινία του αμερικανού σκηνοθέτη, Αντουάν Φουκουά για την ζωή του Μάικλ Τζάκσον θα είναι μια οικογενειακή υπόθεση.

Ο Τζααφάρ Τζάκσον, ανιψιός του τραγουδιστή και γιος του Τζερμέιν Τζάκσον, έχει επιλεγεί (να ενσαρκώσει τον βασιλιά της ποπ) στην ταινία Michael, όπως ανέφερε για πρώτη φορά το Dateline τη Δευτέρα.

Τα γυρίσματα έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν αργότερα φέτος, αλλά ο τίτλος και η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα.

Ο Φουκουά κι ο 26χρονος Τζααφάρ Τζάκσον ανακοίνωσαν το casting στα social media.

Στην ανάρτησή του ο Τζάκσον ανέφερε: «Νιώθω ταπεινότητα και τιμή που ζωντανεύω την ιστορία του θείου μου Μάικλ. Προς όλους τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, θα σας δω σύντομα».

Η Κάθρην Τζάκσον, γιαγιά του ηθοποιού και μητέρα του Μάικλ Τζάκσον, επαίνεσε το casting.

«Ο Τζααφάρ ενσαρκώνει τον γιο μου. Είναι τόσο υπέροχο να τον βλέπεις να συνεχίζει την κληρονομιά της οικογένειας Τζάκσον ως περφόρμερς και καλλιτέχνες», ανέφερε, σύμφωνα με το Hollywood Reporter.

Ο παραγωγός της ταινίας, Γκράχαμ Κινγκ, παραγωγός του Bohemian Rhapsody, είπε ότι ο Τζααφάρ κέρδισε τον ρόλο μετά από μια παγκόσμια αναζήτηση για τον καταλληλότερο ηθοποιό.

«Γνώρισα τον Τζααφάρ πριν από δύο χρόνια και ενθουσιάστηκα από τον τρόπο που βιολογικά προσωποποιεί το πνεύμα και την προσωπικότητα του Μάικλ», είπε ακόμα στο Hollywood Reporter.

«(Αυτή η συνειδητοποίηση) ήταν κάτι τόσο δυνατό που ακόμα και μετά από μια παγκόσμια έρευνα, ήταν ξεκάθαρο ότι ήταν το μόνο κατάλληλο άτομο για να αναλάβει αυτόν τον ρόλο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που συμμετέχει στην ταινία για να απεικονίσει τον θείο του και ανυπομονώ να τον δει ο κόσμος στη μεγάλη οθόνη ως Μάικλ Τζάκσον».

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός κυκλοφόρησε το Got Me Singing, το πρώτο του σινγκλ με το όνομά του, το 2019.

Το Hollywood Reporter σημείωσε ότι αν και το Lionsgate, το στούντιο πίσω από την ταινία, υποσχέθηκε ότι θα ασχοληθεί με όλες τις πτυχές της ζωής του Τζάκσον, δεν έχει ακόμη φανεί εάν θα εμβαθύνει σε επίμαχα ζητήματα, όπως οι ισχυρισμοί ότι κακοποίησε σεξουαλικά παιδιά. (Ο Τζάκσον αθωώθηκε από ποινικές κατηγορίες το 2005, αλλά αντιμετώπισε συνεχείς κατηγορίες).

Ακίνητες εκτάσεις του Μάικλ Τζάκσον αξιοποιούνται στην ταινία.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα