Ο υπέροχος Slimane μετά τη Eurovision για μία συναυλία στην Αθήνα

Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ραντεβού στο Παλλάς.
Ο Slimane στη φετινή Eurovision ερμηνεύοντας το «Mon amour, Σουηδία 9 Μαΐου 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
Ο Slimane στη φετινή Eurovision ερμηνεύοντας το «Mon amour, Σουηδία 9 Μαΐου 2024. (AP Photo/Martin Meissner)
via Associated Press

Εχοντας ήδη στις αποσκευές του πωλήσεις 2 εκατομμυρίων προσωπικών άλμπουμ, 1 εκατομμύριο θεατές στα σόου του και σχεδόν 2 δισεκατομμύρια streams, μαζί με 5 μουσικά βραβεία NRJ και ένα Victoire de la Musique, ο Slimane έρχεται στην Αθήνα.

Εάν υπάρχει κάτι άξιο λόγου να θυμόμαστε από τη φετινή Eurovision όσον αφορά τη μουσική αυτή καθαυτή -και όχι το σόου- είναι ο τραγουδιστής που εκπροσώπησε τη Γαλλία.

Η συγκλονιστική του ερμηνεία του στο ερωτικό τραγούδι «Amour», καθήλωσε δικαίως το ευρωπαϊκό κοινό. Το εύρος της φωνής του απλά με τη συνοδεία ενός πιάνου έκοψαν την ανάσα, με αποκορύφωμα τη στιγμή που απομακρύνθηκε δύο μέτρα από το μικρόφωνο και τραγούδησε το τελευταίο ρεφρέν a capella.

Το ελληνικό κοινό έχει ήδη εκφράσει την αγάπη του στον Slimane, δίνοντάς του περισσότερα από 10.000.000 streams του «Amour», γεγονός που του χάρισε το σχετικό βραβείο τις προηγούμενες μέρες, για το οποίο ο ίδιος ευχαρίστησε δημοσίως την Ελλάδα.

Ο δημοφιλής στην πατρίδα του τραγουδιστής ξεκινάει την παγκόσμια περιοδεία του, αρχές του 2025, και θα εμφανιστεί, για πρώτη φορά, στο Θέατρο Παλλάς, στις 15 Φεβρουαρίου 2025.

Ο Slimane ξεκίνησε την καριέρα του κερδίζοντας την 5η σεζόν στο διαγωνισμό «The Voice» της Γαλλίας, στις 14 Μαΐου 2016. Από την αρχή της διαδρομής του, από τα πιάνο μπαρ του Paris Pigalle μέχρι τις sold-out περιοδείες του στο Arena οι εμφανίσεις του ένα κύμα δύναμης και πρωτίστως, εξαιρετικών φωνητικών δυνατοτήτων.

Info

SLIMANE WORLD TOUR

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025

Θέατρο Παλλάς

Η προπώληση ξεκίνησε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Δημοφιλή