Παπική γκάφα: Ο λογαριασμός του Πάπα έκανε «like» σε σέξι φωτογραφία μοντέλου του Instagram

Και φυσικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγινε χαμός.
Yara Nardi / Reuters

Ο λογαριασμός του Πάπα Φραγκίσκου (franciscus) στο Instagram εθεάθη στη λίστα αυτών που έκαναν «like» σε μια σέξι φωτογραφία ενός μοντέλου του Instagram, της Ναταλία Γκαριμπότο.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Daily Star, χρήστες άρχισαν να σχολιάζουν τις...«ορμές» του Πάπα αφού κάποιος εντόπισε τον λογαριασμό στη λίστα. Η ίδια η Γκαριμπότο έμαθε για αυτό και σχολίασε χιουμοριστικά πως «τουλάχιστον πάω στον παράδεισο» αφού ένας άλλος λογαριασμός (Barstool Sports) κοινοποίησε μια εικόνα όπου το Instagram του Πάπα φαινόταν στα «likes»- με σχόλιο «Pope Francis is horny as hell» (σε...ελεύθερη μετάφραση, «ο Πάπας είναι πολύ διεγερμένος»).

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, μάλλον επρόκειτο για κάποιο ατύχημα/ λάθος (και μάλλον ο Πάπας δεν χειρίζεται μόνος του τα social media του) και το επίμαχο like έχει εξαφανιστεί. Πάντως, προκάλεσε πολλά σχόλια (δεδομένου του μεγάλου αριθμού των followers στον λογαριασμό του Πάπα), με πολλούς να αποδοκιμάζουν...και πολλούς άλλους να εγκρίνουν και επιδοκιμάζουν αυτή την πιο «ανθρώπινη» πλευρά του Αργεντίνου ποντίφηκα.

Όσον αφορά στην «πέτρα του σκανδάλου», η Ναταλία Γκαριμπότο από τη Βραζιλία είναι ένα μοντέλο του Instagram με πάνω από 2 εκατ. followers και τη δική της ιστοσελίδα, όπου ανεβάζει σέξι περιεχόμενο (φωτογραφίες, βίντεο κ.α.). Η ίδια δεν παρέλειψε να κάνει αργότερα και σχετική ανάρτηση, όπου έγραφε ότι...«ευλογήθηκε».

Δημοφιλή