Ο πατέρας της Σερένα Γουίλιαμς, Ρίτσαρντ, για το χαστούκι του Γουιλ Σμιθ που τον υποδύθηκε

«Δεν επιδοκιμάζουμε κανέναν που χτυπά κάποιον άλλο, εκτός κι αν είναι για αυτοάμυνα», είπε. Η Ακαδημία ξεκινά επίσημο έλεγχο για το περιστατικό.

Ο άνθρωπος που ο Γουιλ Σμιθ υποδύθηκε στην ταινία King Richard τοποθετήθηκε για την επίθεση του ηθοποιού στον κωμικό Κρις Ροκ στην σκηνή της τελετής των 94ων Οσκαρ το βράδυ της Κυριακής.

Ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς, πατέρας των θρυλικών τενιστριών, Βένους και Σερένα Γουίλιαμς μίλησε στο NBC News την Δευτέρα σχετικά με την βία σε διάφορες περιστάσεις.

«Δεν γνωρίζουμε όλες τις λεπτομέρειες αυτού που συνέβη», ανέφερε ο ίδιος μέσω του γιου του, Σαβοΐτα Λεσέιν. «Αλλά δεν επιδοκιμάζουμε κανέναν που χτυπά κάποιον άλλο, εκτός κι αν είναι για αυτοάμυνα».

Μετά το αστείο που έκανε ο Ροκ σχετικά με το ξυρισμένο κεφάλι της Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ κατά την διάρκεια της τελετής, ο Σμιθ ανέβηκε στην σκηνή, χαστούκισε τον κωμικό και προειδοποίησε: « «Μην ξαναπιάσεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@@@@@@ στόμα σου». Η γυναίκα του ξύρισε το κεφάλι της αφού είχε μιλήσει δημοσίως για την πολυετή μάχη της με την αλωπεκία.

Λίγα λεπτά αργότερα, λαμβάνοντας το Οσκαρ Α′ Αντρικού Ρόλου, ο Σμιθ απολογήθηκε πρακτικά σε όλους εκτός από τον Ροκ στην ομιλία αποδοχής κι ισχυρίστηκε «Ημουν σαν τον τρελό πατέρα, όπως λένε για τον Ρίτσαρντ Γουίλιαμς» και συμπλήρωσε: «Αλλά η αγάπη σε κάνει να κάνεις τρελά πράγματα».

Ο Ρίτσαρντ Γουίλιαμς δεν αναφέρθηκε στο πώς σχολιάστηκε στην ευχαριστήρια ομιλία του Σμιθ ούτε κι οι κόρες του.

Αλλά η Αμερικανική Ακαδημία έκανε σχόλιο.

Την Δευτέρα εξέδωσε ανακοίνωση σχολιάζοντας την συμπεριφορά του Σμιθ κατά την διάρκεια της τελετής των Οσκαρ και ανακοίνωσε ότι θα κάνει επίσημο έλεγχο για το περιστατικό που σημάδεψε την τελετή απονομής των φετινών βραβείων.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα

ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΤΕ