ΔΙΕΘΝΕΣ
23/04/2020 12:45 EEST

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 2 ετών και η Κέιτ Μίντλετον τον φωτογράφισε

Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του πρίγκιπα Λούις, ενώ εκείνος ετοίμαζε μια πολύχρωμη ζωγραφιά.

Μεγάλωσε και ο μικρότερος πρίγκιπας της βασιλικής οικογένειας, καθώς σήμερα γίνεται 2 ετών και όπως κάθε φορά, οι γονείς του δημοσίευσαν φωτογραφίες με αφορμή τα γενέθλιά του.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Λούις! Το παλάτι έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες του πρίγκιπα Λούις, ενώ εκείνος ετοίμαζε μια πολύχρωμη ζωγραφιά.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η δούκισσα Κέιτ βγάζει φωτογραφίες τα παιδιά της, καθώς το ίδιο έχει κάνει και με τον πρίγκιπα Τζορτζ και την πριγκίπισσα Σαρλότ είτε στα γενέθλιά τους, είτε στα για την πρώτη μέρα στο σχολείο.

Μιας και βρισκόμαστε εν μέσω καραντίνας ο μικρός πρίγκιπας θα γιορτάσει τα γενέθλιά του σπίτι του με τους γονείς του και τα αδέρφια του. Πολύ πιθανόν να λάβει και ευχές μέσω τηλεφώνου από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Την Τρίτη γιόρτασε τα γενέθλιά της η βασίλισσα Ελισάβετ. Φέτος δεν υπήρξε κανένας εορτασμός λόγω της πανδημίας και οι ευχές από τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας δόθηκαν μέσω βιντεοκλήσεων. Ο Πρίγκιπας Κάρολος, Γουίλιαμ και Κέιτ ήταν από τους πρώτους που ευχήθηκαν στην βασίλισσα Ελισάβετ χρόνια πολλά.

πηγή: HuffPost US

Sponsored Post