Ο πρώτος θάνατος από selfie για το 2020: Μοντέλο 21 ετών έπεσε από γκρεμό

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι σκαρφάλωσε τόσο ψηλά για να απαθανατίσει την ομορφιά του ηλιοβασιλέματος.
View this post on Instagram

1 2 1 2 licky licky

A post shared by Madalyn davis (@madalyn_davis_) on

Mοντέλο από τη Βρετανία βρήκε τραγικό θάνατο από έναν γκρεμό 30 μέτρων στο Σίδνει, την ώρα που τραβούσε φωτογραφίες με τους φίλους της. Είχαν ταξιδέψει για τουρισμό. Πριν από πέντε μήνες είχε σημειωθεί παρόμοια τραγωδία στο ίδιο σημείο.

Η Μανταλάιν Ντέιβις, 21 ετών έπεσε από το πιο ψηλό σημείο του Diamond Bay Reserve στο Σίδνει στις 6:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Η πρώτη εκτίμηση είναι ότι σκαρφάλωσε τόσο ψηλά για να απαθαντίσει την ομορφιά του ηλιοβασιλέματος. Σκαρφάλωσε μετά από πάρτι, με τους ιατροδικαστές να περιμένουν τα αποτελέσματα για να επιβεβαιώσουν αν ήταν υπό την επήρειεα αλκοόλ.

Ο θάνατός της δεν είναι ο πρώτος που σημειώθηκε σε αυτά τα βράχια, ο οποίος αποτελεί τουριστική ατραξιόν για ταξιδιώτες που αναζητούν μέρη για να τραβήξουν φωτογραφίες για το Instagram τους.

Τον περασμένο Αύγουστο, μια 27χρονη βρήκε πανομοιότυπο τραγικό θάνατο.

Το απόγευμα της Κυριακής, η μητέρα της Ρεμπέκα Σμίθ, προσπάθησε απεγνωσμένα να βρει την κόρη της, δημοσιεύοντας ηλεκτρονικά: «Είδε κανείς τη Μάντι; Δεν μπόρεσα να τη βρω, παρακαλώ να έρθετε σε επαφή μαζί μου, αν την είδατε έξω το περασμένο βράδυ».

Η Χάνα Σκρίτον, επίσης μοντέλο, έγραψε στο Instagram: «Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν πόσο πληγωμένη είμαι αυτή τη στιγμή. Σ ’αγαπώ και σκεπτόμενη τη Ρεβέκκα Σμιθ (τη μητέρα της Μαντάλι), η καρδιά μου σπάει».

(Με πληροφορίες από Sun, News.au)