Ο Τζαστιν Θερού μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Άνιστον: Ήταν θλιβερός

Ο Τζαστιν Θερού μιλά για πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Άνιστον: Ήταν θλιβερός
Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Ο Τζάστιν Θερού μίλησε δημόσια και για πρώτη φορά σε πρόσφατη συνέντευξη στους New York Times, για το χωρισμό του με τη Τζένιφερ Άνιστον.

Ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά του Netflix «Maniac», περιέγραψε το χωρισμό ως «θλιβερό» με την έννοια ότι «η φιλία δεν θα είναι η ίδια μέρα με τη μέρα. Αλλά η φιλία αλλάζει, παίρνει άλλη μορφή και αυτό είναι κάτι για το οποίο και οι δυο είμαστε πολύ υπερήφανοι», είπε ο Θερού.

Νωρίτερα αυτό το χρόνο, το ζευγάρι δήλωσε από κοινού ότι είχε χωρίσει και επίσημα, δύο χρόνια μετά το γάμο τους. «Είμαστε δυο πολύ καλοί φίλοι που αποφάσισαν να πάρουν διαφορετικούς δρόμους ως ζευγάρι, αλλά ανυπομονούν να συνεχίσουν την πολύτιμη φιλία τους».

Όπως και με οποιοδήποτε δημοφιλές ζευγάρι του Hollywood, έτσι και με τους Θερού-Άνιστον, η ανακοίνωση πυροδότησε φήμες. Για παράδειγμα, τον Αύγουστο η Άνιστον κλήθηκε να μιλήσει για τα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι δεν μπορεί να κρατήσει κάποιον άνδρα στο πλευρό της. «Είναι τρελό. Οι παρανοήσεις του ότι δεν μπορώ να κρατήσω έναν άνδρα» και «η Τζεν αρνείται να κάνει παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της ή το ότι είναι λυπημένη και πληγωμένη. Πρώτα από όλα, δεν είμαι πληγωμένη και δεύτερον, αυτές είναι απερίσκεπτες υποθέσεις», δήλωσε η Άνιστον τον Αύγουστο στο περιοδικό InStyle.

«Τα καλά νέα είναι ότι αυτός πιθανόν να ήταν ο πιο ήπιος χωρισμός, ότι δεν υπήρχε τσακωμός και επιλέγω τα λόγια μου πολύ προσεκτικά», είχε πει ο Θερού στο παρελθόν.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα